Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miłek małek

Co zrobic aby dziewczyna sie zakochała?

Polecane posty

Gość slcjk
zawsze wszystko tak doslownie bierzesz autorze topiku....frustracja przez ciebie przemawia a to odstrasza.zastanow sie nad sobą. powodzenia zyczę

Gość slcjk
pavlo dzieki ! ;)

Tak na marginesie Neil Strauss napisał jeszcze książkę pod tytułem "Zasady gry" ale nie wiem czy poruszana tam tematyka jest podobna go "Gry" bo nie czytałem

Gość miłek małek
"Slcjk poczytać nie zaszkodzi możesz dowiedzieć się jak dawać delikatne znaki temu na którym Ci zależy i jakich zachowań unikać żeby nie stracił Tobą zainteresowania" noooo juz biegne do biblioteki

Gość miłek małek
--> Pavlo1985 ty wies juz skoncz z ta ksiazka bos nudny

Jeżeli czytać małych liter nie umiesz to napiszę dużymi to było do SLCJK nie do Ciebie inteligencie

Gość miłek małek
nie moge no kobiety sa przezabawne normalnie sznureczki oi kukiełki do tanczenia zabawne

Jakby tak było to byś z jakąś był a sam szukasz sposobu by jakaś się w Tobie zakochała więc skończ pieprzyć głupoty

Gość slcjk
miłek skąd w tobie tyle jadu? nie poruchało sie dawno co?

Gość miłek małek
"Jakby tak było to byś z jakąś był a sam szukasz sposobu by jakaś się w Tobie zakochała więc skończ pieprzyć głupoty" kurwa mac...chcec sie do chorery dowiedzac aby kurwa maqc zrobic dokładnie na odwrót a wiesz czemu koles bo mam zon e która kocham nad zycie a wredne strae głupie zmijowate prukwa sie na mnie pop mału czaja a nie chce po raz kolejny wyjsc na swira i wariata wiec musze to załatwioc w typowy debilny laskowaty sposób aby raz na zawsze kurwa zrozumiała ze mam jej juzserdecznie dosyc i chce aby raz na zawsze znikneły z mojegoi zycia i przestały istniec!!!!!!!!!!!!1 rozumiesz...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????????////// zfrustrowany to teraz jestem wtedy to jeszcze luzik

Gość miłek małek
CHECE SIE DOWIEDZIEC CO ZROBIC ABY W "LASKOWATY" TYPOWY DLA BAB SPOSÓB SPŁAWIC GŁUPIE BABY KTÓRE NIE CZAJA DELIKATNYCH ALZZUJI I ZEBY POPROSTU SIE ODJEBAŁY RAZ NA ZAWSZE I PRZESTAŁY MI ROZKAZYWAC ... bo do razkazywania mi jest moja zonka kochana a nie jakies raszple.... co ja kurwa jestem albo jakis zigolak aby kazda ruchac i zadowalac???

Gość Lublev
Ty nie masz szans: niezbyt mądry i milutki - mdłe niemęskie stworzenie :o Idź do wojska, spędź trochę czasu w męskim towarzystwie, może uda Ci się czegoś nauczyć.

Gość Lublev
I silikonowa c*pka to nie jest żona. choćbyś nie wiem jak w to wierzył. Zrozum :classic_cool:

Gość miłek małek
"Ty nie masz szans: niezbyt mądry i milutki - mdłe niemęskie stworzenie Idź do wojska, spędź trochę czasu w męskim towarzystwie, może uda Ci się czegoś nauczyć. " tak...po co? po co mam isc do wojska? aby co? czy wojsko nauz czy mnie jak spławiasc w szybki trwały i pernamentny wposób kobiety które choloera wie czego ode mnie chca??? jesli task to z miła checia udam sie do wojska :) "I silikonowa c*pka to nie jest żona. choćbyś nie wiem jak w to wierzył. Zrozum" :}

Gość Lublev
Koleś, najpierw chcesz zarywać laski i jęczysz, że masz same siostrzyczki Następnie upierasz się że żadnych durnych książek czytać nie zamierzasz, bo - uwaga!! - chcesz, żeby się od Ciebie te głupie lachony odczepiły, bo nie jesteś żigolakiem, żeby r*chać wszystko, co popadnie. Może udaj się do psychiatry najpierw, bo to bardzo zaawansowane stadium schizofrenii :P

Gość Lublev
Wojsko nauczy cię jak działa męski świat. Bo na razie obracasz się najwyraźniej wśród damskich fatałaszków i lalek. siostrzyczki... Boże :o

Gość miłek małek
"Koleś, najpierw chcesz zarywać laski i jęczysz, że masz same siostrzyczki " ale ja sie wogole nie zaliłem a chwaliłem liczna rodzinka :) i wieloma siostrami ..reszta to podpucha. "Następnie upierasz się że żadnych durnych książek czytać nie zamierzasz, bo - uwaga!! - chcesz, żeby się od Ciebie te głupie lachony odczepiły, bo nie jesteś żigolakiem, żeby r*chać wszystko, co popadnie." boja chciałem usłyszec konkretna odpowiedza a nie czytac ksiazki :/ " Może udaj się do psychiatry najpierw, bo to bardzo zaawansowane stadium schizofrenii" powaznie? myslałem ze nie ma tu psychologów na forum a tu sie okazuje ze całe zastepy psychologów...słuchaj mozesz mnie zbadac czy mam raka badz zapalenie gardła albo powiedziec mi kiedy wyskocza mi wrzody na zoładku?

Gość miłek małek
"Wojsko nauczy cię jak działa męski świat. Bo na razie obracasz się najwyraźniej wśród damskich fatałaszków i lalek. siostrzyczki... Boże" trueeee duzo dziewczyn naokoło mnie uwielnbia lalki ..chyba sie nie wybawiły za młodu

Gość bnm,n
uwazam,ze zbedne jest dalsze wypowiadanie sie w tym temacie. autor wie wszystko najlepiej

Gość slcjk
a książka jest świetna- czyta sie ją lekko,miło i przyjemnie ;)

Gość slcjk
dziekuje ;)

Gość gość
A dla mnie najlepszym afrodyzjakiem są feromony. Odkąd zaczęłam ich uzywać ( zamawiałam na pherowin.pl) zauważyłam że cieszę się znacznie większym powodzeniem, co dodaje uroku mojemu obecnemu związkowi. Faceci się za mną oglądają, mój jest trochę zazdrosny dzięki czemu coraz bardziej się stara:)

Gość gość
za gadaci iom powiedzieci ze jest ładna i cy cie kocha ;-D

Gość maciek ziomek
powiedzieci ze jest ładna i s*******ai ładna