Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miłek małek

Co zrobic aby dziewczyna sie zakochała?

Polecane posty

To nie czytaj ale powiem Ci tylko jedno ta książka naprawdę pokazuje jak można osiągnąć to czego chcesz niewielkim kosztem

Gość miłek małek
spoko nie dzieki mam w dupie ta ksiazke

To cierp dalej a jak chcesz żeby dziewczyna się zakochała to nie szukaj odpowiedzi na forum bo psychika ludzka i zachowanie płci przeciwnej to nie coś co można opisać w 1 czy 2 postach i nikt Ci nie wytłumaczy jak dokonać tego żebyś rozkochał w sobie jakąś kobiete

Gość miłek małek
aha czyli wystarczy byc chamowaty i aroganckim oraz strzelac fochy i juz jest moja

Powiem Ci tylko jedno jak chcesz kobietę w sobie rozkochać to na pierwszej randce zmieniaj lokal w którym przebywasz z nią ze dwa razy w ciągu randki. Po pierwsze wytworzy to u kobiety złudzenie że znacie się dłużej niż 1 wieczór a po drugie nie będziesz kolejnym z którym poszła do restauracji/pizzerii/kregielni i który po 20 minutach rozmowy się wypala i staje się zwykły i przeciętny.Zabierając ją w kilka miejsc jednego dnia dajesz jej do zrozumienia że z Toba się nie zanudzi ii uniknie z Tobą monotonii a tym samym odstajesz od schematu typowego faceta a oryginalność to ta cecha charakteru którą kobiety bardzo cenią

Powiem Ci tylko jedno jak chcesz kobietę w sobie rozkochać to na pierwszej randce zmieniaj lokal w którym przebywasz z nią ze dwa razy w ciągu randki. Po pierwsze wytworzy to u kobiety złudzenie że znacie się dłużej niż 1 wieczór a po drugie nie będziesz kolejnym z którym poszła do restauracji/pizzerii/kregielni i który po 20 minutach rozmowy się wypala i staje się zwykły i przeciętny.Zabierając ją w kilka miejsc jednego dnia dajesz jej do zrozumienia że z Toba się nie zanudzi ii uniknie z Tobą monotonii a tym samym odstajesz od schematu typowego faceta a oryginalność i nieprzewidywalność to te cechy charakteru które kobiety bardzo cenią ponieważ każda z nich szuka sobie partnera który nie zachowuje się jak 90% mężczyzn

Powiem Ci tylko jedno jak chcesz kobietę w sobie rozkochać to na pierwszej randce zmieniaj lokal w którym przebywasz z nią ze dwa razy w ciągu randki. Po pierwsze wytworzy to u kobiety złudzenie że znacie się dłużej niż 1 wieczór a po drugie nie będziesz kolejnym z którym poszła do restauracji/pizzerii/kregielni i który po 20 minutach rozmowy się wypala i staje się zwykły i przeciętny.Zabierając ją w kilka miejsc jednego dnia dajesz jej do zrozumienia że z Toba się nie zanudzi ii uniknie z Tobą monotonii a tym samym odstajesz od schematu typowego faceta a oryginalność i nieprzewidywalność to te cechy charakteru które kobiety bardzo cenią ponieważ każda z nich szuka sobie partnera który nie zachowuje się jak 90% mężczyzn

Gość miłek małek
juz biegne

Gość miłek małek
poki co wsród kobiet jestem zakwalifikowany jako burak, dupek, cham i zwykły braciak i mam sie jeszcze dla nich starac ... prosze cie koles...zejdz na ziemie

Gość miłek małek
Pavlo1985 taki z ciebie spec jak ze mnie zakonnica

Gość do miłek
miłek miłek Po pierwsze jesteś ignorantem - ktoś ci być może dobrze radzi z książką po drugie - po stylu twoich wypowiedzi odebrałam cię jak rozwydrzonego bachora, wydaję mi się, że dziewczyny nie tyle traktują cie jak brata, ale jak młodszego brata. Nie wiem ile masz lat - jak 15, to jest jeszcze dla ciebie nadzieja.

Masz rację lepiej nic nie zmieniać w sobie i płakać że się jest samotnym. Najpierw pytasz o radę a jak Ci ktoś jej udziela to Ci ta rada nie pasuje. Rób co chcesz ja już się nie udzielam bo widze żeto nie ma sensu i nieważne ile rad byś dostał i tak i tak będziesz dalej wysztko po swojemu robił i się dziwił ciągle że Ci nie wychodzi

Gość miłek małek
"po drugie - po stylu twoich wypowiedzi odebrałam cię jak rozwydrzonego bachora, wydaję mi się, że dziewczyny nie tyle traktują cie jak brata, ale jak młodszego brata." NO PRZECIEZ NAPISAŁEM ZE JAK BRATA!! wiec co za róznica czy młodszy czy starszy...brat to brat. " Nie wiem ile masz lat - jak 15, to jest jeszcze dla ciebie nadzieja. " na co?

Gość miłek małek
"Masz rację lepiej nic nie zmieniać w sobie i płakać że się jest samotnym.' ale ja nie płacze..tylko sie nzastanawiam jak wy to robicie ze sie w was zakochuja dziewczyny, biegaja, pozniej płacza bo złamane serce i tak dalej.... Ja tych problemów nie mam ...mam duzo siostrzyczek i ogolbnie wiode wesołe zycie. " Najpierw pytasz o radę a jak Ci ktoś jej udziela to Ci ta rada nie pasuje." pytałem jak wy to robicie. Podajcie przykład jakis konkretny kiedy to w was zakochała sie dziewczyna i dlaczego.

Gość miłek małek
"Rób co chcesz ja już się nie udzielam bo widze żeto nie ma sensu i nieważne ile rad byś dostał i tak i tak będziesz dalej wysztko po swojemu robił i się dziwił ciągle że Ci nie wychodzi" to juz ci na 100% moge zagwarantowac chłopie po twojej wypowiedzi ze twoja dziewczyna to bedzie mega idiotka :)

Zrób mały test a się przekonasz ze co mówię działa. Następnym razem jak będziesz rozmawiał z jakąkolwiek kobietą patrz się jej nie w oczy a miedzy nie w miejscu gdzie zaczyna się nos a gwarantuje Ci że kobieta nie oderwie od Ciebie wzroku nawet gdy bedziesz pieprzył jak potłuczony

Swoją drogą zdarzyło Ci się zauważyć że kobieta patrząc na Ciebie patrzy w oczy i co jakiś czas ukradkiem na usta i znów na oczy?? Jak takie coś zauważysz to na 100% chce sie z Tobą całować tyle że Tobie to kobieta pewnie musi mówic na co ma ochote bo za ograniczony jestes żeby sie domyślić. Zdarzyło Ci się kiedys że złapałeś kobiete za rękę a ona odwzajemniła uścisk i to nawet mocniej??Pewnie tak ale nic sobie z tego nie robiłes bo przecież to nieistotne według Ciebie a prawda wygląda tak że wszystko co robi kobieta ma jakiś ukryty sens tyle że Ty z tego co piszesz raczej niedomyślny jesteś

Gość Amper+
Cytat całości odp: ============ "Nie traktuj ich jako sióstr. '" dlaczego? ja moje siostry lubie tak samo jak one traktuja mnie jak brata. Z zadna która zakwalifikowała mnie jako brata juz nie miałem jakis blizszych kontaktów. Brat i siostra oznacza noooo touching! "To jest chore. Nie ma czegoś takiego, jak braterska relacja poza rodziną - pamiętaj. " ale to juz jest moja rodzina "Nawet najbliższy przyjaciel/przyjaciółka nigdy ie będzie bratem czy siostrą." bedzie...wystarczy ze raz zakfaliwikuje cie do tego miana. Jest maz, kuzyn, brat przyjaciel i tak dalej. " Nie chcesz mnie? To nara. " no nara jako kobieta do zycia ale jako siostra jak najbardziej.Zycze moim siostrzyczom wszystkiego dobrego i one mi równiez "Nie ma "braterstwa". NIE MA." no chyba ze dla jedynakow. Ja mam zaj**iscie liczna rodzine z tego co widac Koniec cytatu ============ I tyle, jeśli o mnie chodzi: OK, to już wszystko jasne: po prostu nie jesteś prawdziwym mężczyzną, bo z takim podejściem NIGDY nie wyrwiesz się z tych ram, w które dałeś się upchnąć. Do końca życia uzbierasz harem siostrzany. Miłego życia 🖐️

Gość miłek małek
"Do końca życia uzbierasz harem siostrzany." moje zycie sie juz dawno temu skonczyło :) mam cały zakon sióstr i nzostane ksiedzem poniewaz wiem ze poki co nic z tego nie wyszło mi...tak miało byc jest mki to przeznaczone...bycie bratem dla kazdej laski, babki, dziewczyny badz kobiety "Swoją drogą zdarzyło Ci się zauważyć że kobieta patrząc na Ciebie patrzy w oczy i co jakiś czas ukradkiem na usta i znów na oczy?? Jak takie coś zauważysz to na 100% chce sie z Tobą całować" tak zaquwazyłem...miałem niestety okazje odswiadczyc tego w barddzo młodym wieku kiedy mój siusiak miał zalednie 12 cm długosci. " tyle że Tobie to kobieta pewnie musi mówic na co ma ochote bo za ograniczony jestes żeby sie domyślić" domyslec sie domysliłe i zapytałem jej co o na do cholery robi (co ty robisz?) bo chyba mało swiadoma była tego ze własnie molestuje młodszego od siebie chłopaka...pozniej stwerdziła jeszcze ze brata... wiec chyba zostane gejem :P

Gość miłek małek
"Zdarzyło Ci się kiedys że złapałeś kobiete za rękę a ona odwzajemniła uścisk i to nawet mocniej?? Pewnie tak ale nic sobie z tego nie robiłes bo przecież to nieistotne według Ciebie a prawda wygląda tak że wszystko co robi kobieta ma jakiś ukryty sens " mi z kobietami wiele rzeczy sie zdarzyło ... tak wiwle ze az mi wszystko opada

Gość Nie będę owijał w bawełnę
Jesteś za miły. One Cię odbierają jaką jedną z siebie, a nie potencjalnego partnera - samca. Czyli coś z tym gejowstwem może być na rzeczy. Książki tu raczej nie pomogą, bo niektórzy rodzą się tacy trochę odmienni, nieprzystosowani. Jest szansa, że zdobędziesz kiedyś jakąś desperatkę, która uratuje Cie przed samotnym życiem. Ale szans na prawdziwą ognista miłość kolego niestety nie masz. Pooglądaj sobie, choć wątpię, czy coś zrozumiesz: http://www.youtube.com/user/wwwMANCERpl

Wiesz co powiem Ci tylko tyle widzę że z Twoim ilorazem inteligencji żadna rada nic nie pomoże to tak jakby uczyć słonia korzystać z wc

Gość miłek małek
"Jesteś za miły. One Cię odbierają jaką jedną z siebie, a nie potencjalnego partnera - samca. Czyli coś z tym gejowstwem może być na rzeczy." no własnie czyli wracamy do meritum sprawy które napisałem wyzej wystarczy byc chamowatym i aroganckim faciem burakiem a wszystkiem beda szły za toba i zostawiały slady jak slimaki :P

Gość slcjk
Pavlo ciekawe...hmmmm a czy ta książka znajdzie równiez zastosowanie u kobiet, bo poluję na jednego pana ? ;)

Gość miłek małek
"Książki tu raczej nie pomogą, bo niektórzy rodzą się tacy trochę odmienni, nieprzystosowani. Jest szansa, że zdobędziesz kiedyś jakąś desperatkę, która uratuje Cie przed samotnym życiem. Ale szans na prawdziwą ognista miłość kolego niestety nie masz." juz ognia i ognistej miłosci w wukonaniu bab mam dosyc :) wole samotnosc a od kobiet uciekazm bo trafiam na same psychopatki marzyłem kiedys o normalnej fajnej dziewczynie...jedna poznałem na tyle ile znałem reszta kwalifikuje sie na przymusowe klecznie badz na zwykloe siostry tak jak ja na zwykłego braciszka dla nich... czasem tak bywa ze sie ma liczne rodzenstwo

Gość miłek małek
"Wiesz co powiem Ci tylko tyle widzę że z Twoim ilorazem inteligencji żadna rada nic nie pomoże to tak jakby uczyć słonia korzystać z wc" a dziekuje dziekuje...słonie sa bardzo pamietliwe i inteligetne ... pamiec słonia to zajebisty dar :)

Gość miłek małek
"Pavlo ciekawe...hmmmm a czy ta książka znajdzie równiez zastosowanie u kobiet, bo poluję na jednego pana ?" to moze zamiast polowac na jakiegos pana zapol na jakieos mezczyne w twoim wieku :) po co ci "PAN" ..suka jestes? pies aby pana i własciciela szukac?

Gość miłek małek
ja wole fajna dziewczyne a nie suke co własc ieciela Pana szuka...po chuj mi pies do tresuery :/

Slcjk poczytać nie zaszkodzi możesz dowiedzieć się jak dawać delikatne znaki temu na którym Ci zależy i jakich zachowań unikać żeby nie stracił Tobą zainteresowania