Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

irena97

PROSZĘ O RADĘ STRACIŁAM PRZYJACIÓŁKĘ I NIE MAM Z KIM O TYM POROZMAWIAC

Polecane posty

proszę o wsparcie powiedziałam mojej przyjaciółce że podoba mi sie taki chłopak ona miała się zapytać swojej przyjaciółki o takiego chłopaka co chodzi z tą przyjaciółką do klasy jak ma na imię i ta dziewczyna jej powiedziała jak i okazało sie ze to on ale wiecie co moja przyjaciółka jej wszystko powiedziała zę on mi sie podoba a ona jej obiecała że nic mu nie wygada teraz zerwały ze sb kontakt i sie pokłóciły boje sie ze ta dziewczyna mu wygadała to ze on mi sie podoba bo on mnie zna bo chodzę z nim na dodatkowe zajęcia tańca i co on sb teraz o mnie myśli on mi sie tak podoba codziennie odwiedzam jego profil na face i patrze na jego posty i sprawdzam status nie wiem co teraz zrobić P.S NIE POTRZEBA ŻADNYCH DURNYCH KOMENTARZY TYLKO PRAWDZIWEJ RADY BO STRACIŁAM TĄ PRZYJACIÓŁKĘ PRZEZ TO WSZYSTKO I NIE MAM MI TERAZ KTO POMÓC

jest taki Karol on mi się bardzo podoba , powiedziałam o tym mojej przyjaciółce Ance, ona z kumałA ze jej przyjaciółka paulina chodzi z takim do szkoły o takim imieniu i nazwisku ale nie była do końca pewna. Zapytała się tej pauliny żeby to potwierdzić i sie potwierdziło , a potem ta paulina zaczęła sie jej wypytywać po co jej to wiedzieć no i ta anka sie wygadała zę ten karol mi sie podoba , a teraz ania z Pauliną sie pokłóciły i boje sie że ta paulina powie wszystko Karolowi , a przecież Karol mnie zna bo chodzę z nim na zajęcia taneczne . Nie wiem co zrobić jak się dowiedział ze ja go kocham to kaplica ... a i odwiedzam często jego profil na Facebooku czy on to widzi ??

Gość barddottka
Jeśli się dowiedział, to dobrze. Jak będzie zainteresowany bliższą znajomością, to zrobi pierwszy krok. Czego się boisz?

Gość Pomoconline
Pomoc duchowa online gg: 42348929. To numer gg dla osob, ktore potrzebuja rozmowy o sprawach duchowych, ale nie tylko. To rowniez przestrzen dla tych ktorzy szukaja, rozmowy, wsparcia, byc moze jakiejs razy lub odpowiedzi. Codziennie na gg 42348929 czuwa ktos z kim mozna porozmawiac. Zapraszamy do rozmowy.

TEGO ŻE WŁAŚNIE POMYŚLI SB, ŻE JESTEM JAKĄŚ KOMPLETNĄ WARIATKĄ I ZACZNIE NA MNIE GADAĆ NA PRAWO I LEWO, A MAMY TROCHĘ WSPÓLNYCH ZNAJOMYCH, A MI BARDZO NA NIM ZALEŻY I NIE CHCĘ ŻEBY SB COŚ DZIWNEGO O MNIE POMYŚLAŁ

Gość barddottka
Dziewczyno, uspokój się, tylko totalny burak mógłby się tak zachować :o Fajny facet nic takiego nie zrobi. Jak też mu się podobasz to taka informacja będzie mu na rękę i zrobi z niej użytek, a jak nie, to co najwyżej zacznie Cie unikać (chyba najbardziej typowe zachowanie w tej sytuacji). Także myślę, że nie masz sie czym przejmować.

Gość barddottka
Po prostu spójrz na to w ten sposób, że już nie musisz udawać, ukrywać się z uczuciami. On wie o wszystkim i teraz już nic nie zależy od Ciebie a od niego. Gdyby nie ta sytuacja, to może bujałabyś się z tym uczuciem niewiadomo ile czasu. A tak to już niedługo wszystko będzie może w końcu jasne.

Gość rtyuyhgfdsfg
Czy wiecie, że powstający właśnie serwis społecznościowy WazzUB, dla zdobycia popularności i konkurowania z takimi potentatami jak Google czy Facebook, chce oddać 50% zysków z reklam użytkownikom, którzy przed oficjalnym otwarciem 9 kwietnia 2012 zarejestrują się i, zaproszą inne osoby? Im więcej osób poleconych - tym większe zarobki. Warto skorzystać z okazji. Nie ponosimy ryzyka, bo niczego nie musimy płacić, a tylko możemy zyskać. Zarejestrować można się na stronie: http://signup.wazzub.info/?lrRef=c8e1af87

Gość barddottka
Głowa do góry mała. Życzę Ci szcześliwego zakończenia tej historii:)