Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truskaweczka0943

śni mi się mój były...

Polecane posty

Gość truskaweczka0943

witam moja pierwszaq milosc trwala dosc dlugo bo bylismy razem 6lat, rozeszlismy sie nie mamy ze soba kontaktu od 3lat, ja mam juz męża dziecko i ogólnie wszystko dobrze sie uklada. wyjechalam z rodzinnego miasta ale od znajomych slyszalam (juz dosc dawno) ze rowniez ma kogos i dziecko chyba nawet w podobnym wieku jak moje (roznica paru miesiecy) no ale poza tym nie interesowalam sie jego zyciem z tym ze ostatnio zaczą mi się śnic!! ze odwiedzilam rodzicow i go spotykam , nie ze jakies love story na nowo tylko po prostu sni mi sie spotkanie po latach ze rozmawiamy itp nie mam pojecia czemu nawiedza mnie tak w snach...

Gość miłek małek
to bardzo mi przykro :/ wiem jaqk uciazliwe i meczace moga byc takie badziewne sny potrafia popsuc rodzinna sielnke

nie mam pojecia czemu nawiedza mnie tak w snach." lepiej idz do spowiedzi :P

Gość rtyuyhgfdsfg
http://signup.wazzub.info/?lrRef=c8e1af87 - Rejestracja jest w pełni darmowa, a gdy zaprosisz inne osoby te zaczną dalej promować WazzUB. Najważniejsze - nic nie tracisz, a możesz zyskać Po oficjalnym otwarciu(tj. 9 kwietnia 2012), każdy będzie dostawał pieniądze za ilość osób na 5. poziomie polecenia. 50% całych zysków będzie podzielona na użytkowników zarejestrowanych przed uruchomieniem. Moim zdaniem jest to bardzo dobra forma reklamy, jeśli użytkownicy będą korzystać z WazzUB, wyrobi on zakładanego 1 $ na użytkownika, to każdy będzie zadowolony. Dajmy na to, że w poleconych będziesz miał 3 osoby, one także po 3 i reszta też, to co miesiąc (!) dostaniesz 243 $. Jeśli każdy będzie miał zaś po 5 osób na niższym poziomie, to miesięczne dochody wyniosą 3125 $, oczywiście wtedy gdy WazzUB będzie popularny i zarobi na reklamach. Ale każdy zarejestrowany będzie o to dbał, ponieważ są to także jego pieniądze. Po rejestracji przyjdzie link aktywacyjny na e-mail, nie zapomnij kliknąć ! Spiesz się, zostało tylko kilka dni. Pozdrawiam.