Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziulak32

godni polecenia chirurdzy plastycy z trójmiasta proszę piszcie

Polecane posty

Gość madziulak32

kochani wiele tu jest opinii o lekarzach z wrocłąwia ,warszawy z czech a mało z trójmiata ,piszcie więc proszę o waszych doświadczeniach w trójmieście,jakiego lekarza chwalicie a jakiego odradzacie ,to ważne ,ja szukałam opini o doktorze jankau ,czytałam kilka opinii ,i były same superlatywy sam lekarz jest spoko ,ale mam neutralne podejście do niego,jeśli chodzi o podejście jest sueper zawsze pojawi się w klinice sprawdzi wszystko,uspokoi,ale mi miał zrobic lifting piersi podnieśc je i włożyc wkladki 375cc anatomiczne,i tylko włożył wkładki efekt nie jest super i czeka mnie kolejny zabieg,na podniesienie piersi,szkoda że dowiedziałam się o tym tydzień po operacji,a nie przed operacją,trudno może nie dało rady naprawdę zrobic od razu tego zabiegu,nie wiem ,nie jestem lekarzem,dlatego na wystawienie opinii poczekam aż do zakończenia tego wszystkiego

Gość Dziwne to,jakieś jest???
Mam mieszane uczucia,jeśli chodzi o tego pana, gdyz powinien wiedzieć co i jak trzeba,żeby był oczekiwany przez ciebie efekt. Jeżeli lekarz nie wie jaka,jest kolejnośc zabiegu t,jdziwne to jakieś jest???

Gość madziulak32
tak,pewnie masz rację,też tak myślałam że skoro na konsultacji mówił co będzie robic,dotykał przecież je i wiedział i widział jaką mam na nich skórę,najlepsze jest to że jak następnego dnia oglądał je,powiedział mi tylko że za 5 lat będe musiała się u niego pojawic bo może byc tak że sutki mi się obniżą,bo mam ponoc mało elastyczną skórę ,genetyczne to jest,i dopiero kiedy w sobotę sama zobaczyłam je to byłam wszoku napisałam do niego smsa że one są ochydne i nie takie odp że potrzebują czasu i na pewno będa takie jakie chciałam,a kiedy ja zapytałam się czy wycioł tą skórę odp że porozmawiamy w poniedziałek,a w poniedziałek powiedział że w trakcie operacji bał się ryzyka i musiał sam podjąc decyzję,bo gdyby to zrobił to one mogly by miecnie rowne sutki i brodawki,a tak teraz dojdą do siebie będzie mógł spokojnie dokończyc operację,smutne to trochę nie wiem gdzie tu jest prawda,a gdzie może wina,może naprawdę tak jest ,chociaż myśle że nie jedne piersi operaował,ma dobre opinie jak czytałam,i nie myślałam że tak to wyjdzie,teraz muszę czekac jeszcze 3 tyg a potem albo szybko wyznaczy mi termin albo długie czekanie...... mało opinii jest dla lekarzy z trójmiasta ,zdzitowiecki ma słabe opinie ,dlatego może ktoś tu zacznie pisac i opisywac swoich lekarzy właśnie z trójmiasta

Gość Ciekawajestem!
Na czyj koszt będzie poprawiany czy przeprowadzany drugi zabieg? Bardzo mnie to interesuje,gdyż ty żądałaś takiega a nie innego efektu i za to przecież płaciłaś,a lekarz podjął się tego zadania oczywiście za odpowiednie pieniądze,więc uważam,że poprawka winna byc na jego koszt.Pozdrawiam.

Gość madziulak32
ja nic nie będę płaciła,to wszystko jest w tej cenie która zapłaciłam.

Gość bazubazu
odradzam Zdzitowieckiego! wynik operacji jest fatalny, chciałam mu wystawić negatywny komentarz na beauty w polsce, ale sie nie da! same 5 oczywiscie, a jak chcialam przestrzec przed nim innych pacjentów to nie ma opcji. Ten lekarz spartaczył mi piersi, a dokładnie jedną piers. Jest kilka cm wyżej od drugiej i pod pachą. przyszlam z reklamacją i nie przyznał sie do błędu, więc poszłam do innych specjalistów i znowu musze wydać fortune na poprawke i leczyc bliznę około 1 rok.

Gość panikuntakinte
4 dni temu miałam robiony zabieg zmniejszania małżowiny usznej poprzez wycięcie chrząstki w górnej części ucha, jestem bardzo zadowolona... to mój chirurg plastyk uczynił ten cud!!!! Wspaniały człowiek, szczery do bólu, konkretny, bardzo precyzyjny po prostu wybitny specjalista!!! P O L E C A M !!!! Dr hab. n. med. JERZY JANKAU www.jankau.pl NAJLEPSZY CHIRURG PLASTYK NA WYBRZEŻU wyleczył nie tylko moje kompleksy ale także moją duszę!!!! dziękuję za wszystko co dla mnie zrobił !!!! dla niego to tylko praca a dla mnie to szansa na NOWE ŻYCIE!!!!!! DZIĘKUJĘ K.L. jeśli ktoś jest zainteresowany szczegółami to z chęcią odpowiem na maila panikuntakinte@tlen.pl