Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna222200000

przeczucie???proszę o pomoc

Polecane posty

Gość smutna22220000
przepraszam was i ciebie regres ale ja próbuje z nim rozmawiać mówie mu że ja tęsknie za nim że zawsze licze godziny aż przyjedzie bo uwielbiam się wtulić do niego .rozmawiać z nim ale jak już sprawy wejdą na ten tor to on się obraża i wychodzi albo się kłóci nie potrafię z nim rozmawiać na ten temat mówię mu że ja rozumiem że jest zmęczony ale potrzebuję odrobiny miłości w łóżku to on się wścieka że mam dać mu spokój bo on chce spać jak mu się zachce to przyjdzie

Gość smutna22220000
coś mi się z wpisem stało wiem że masz rację przepraszam regres bardzo

Gość Zazulla
a wogóle to dopiero przeczytałam zdanie o noszeniu telefonu do łazienki...:/ Na stówę coś się dzieje. Nie wiedomo czy to już romans czy poznał jakąs dziewczynkę i dopiero sie poznają. Jesli Ci na nim zalezy to jedyne co mozesz zrobic to 1. nie przypierdalac sie do niego 2. poprzypominaj mu jakies historie z dawnych lat kiedy bylo Wam swietnie, obudz w nim wspomniania i sentymenty, a tym samym wyrzuty sumienia, jesli ma cos na nim A co on zrobi to zalezy od niego. Będąc zołzą niczego nie wskurasz, będzie bardziej od ciebie uciekał

Gość Zazulla
a wogóle to to musi być prowo...:/

Gość smutna22220000
zuzulla chciałabym żeby to była prowo ale nie jest to jest moje życie prawdziwe i to co pisze też jest prawdziwe

Zacznij Ty jemu pikantne sms pisać tak jak on Tobie pisał może przypomnisz jemu tym czego Ci brakuje i nie poddawaj się po pierwszym takim sms jak zaczniesz je pisać to napewno on Ci sie tym samym odwdzięczy a i problemy łóżkowe wtedy znikną

Gość Zazulla
No to pamietaj, że żadną kłótnią nic nie zdziałasz. Kiedy ludzie bardzo się kochają to po kłótni dążą do zgody, oboje. Kiedy jedno z nich się oddaliło, może kimś zauroczyło taka kłótnia to może być popchnięcie kogoś do zdrady, jeśli jeszcze jej nie było. Może on jest teraz na etapie bilansu strat i zyskow Waszego związku, zastanawia sie co robic, a jak zobaczy ze z ciebie histeryczna zołza, słaba i przypierdalająca się to wyjdzie mu bilansik na minus i droga wolna do innej pindy.

Gość smutna22220000
napisałam mu smsa pełnego miłości i pikanteri nic na temat ze sie zmienił teraz tylko muszę czekać na rezultaty mam nadzieje że wróci do mnie mój dawny mąż i ta miłośc co miedzy nami była

Gość smutna22220000
regres czy przyjmiesz moje przeprosiny?

Gość smutna22220000
powiedzieć mi jak mogę dotrzeć prawdy chce wiedzieć jak jest naprawdę a nie wiem co mam zrobić? jak sprawdzić czy moje obawy są slusznę

Gość smutna22220000
????????????????????????????????????????

Gość klementynka37
,,smutna22220000 powiedzieć mi jak mogę dotrzeć prawdy chce wiedzieć jak jest naprawdę a nie wiem co mam zrobić? jak sprawdzić czy moje obawy są slusznę" On jest tam, ty tu. Są dwa wyjścia. 1.Jedziesz bez uprzedzenia do niego 2.Urządzasz prowokację

Gość klementynka37
Do prowokacji potrzebujesz jedynie karty tzw startówki:-)

Gość smutna222200000
i tak zrobie

Gość smutna222200000
ale co mam napisac ze skad mam jego numer?

Gość klementynka37
On ma tylko numer polski, czy zagraniczny też? Od kolegi z pracy. Napisz,że pracujesz w tym samym mieście, czujesz się samotna, bo mąż w Pl (odwrotna sytuacja)....

Gość klementynka37
A i jakieś sexi fotki poszukaj na necie, bo jak ma coś na sumieniu to będzie o fotkę prosił, abyś wysłała.

Gość smutna222200000
ma zagraniczny i polski

Gość klementynka37
To kup starter zagraniczny.Bardziej wiarygodne to będzie.Na Allegro są.

Gość klementynka37
Najlepiej ta sama sieć, smsy tanie w sieci.

Gość smutna222200000
no dobra a jak nie bedzie chciał ze mna pisac

Gość smutna222200000
dzwonił nie dawno ale on ze mną rozmawia bardziej z przymusu to słychać w jego głosie

Gość kaczy kupercek
mój chłop: zabierał telefon wszędzie, pilnował jak oka w głowie często jak tel. dzwonił to wychodził gadać na balkon, do drugiego pokoju, jak jechalismy samochodem to się zatrzymywał, wysiadał i gadał łaził gdzieś po nocach (do rodziców, kolegi, babci, siostry itp.) a tak naprawdę spotykał się z nią jak wyjechałam na tydzień to ona bywała u nas i wiadomo co robili zaczął bardziej dbać o siebie ja dla niego nie istniałam, zero czułych gestów, bycia miłym- zero ogólnie też twierdzę, że kobieta wyczuwa takie rzeczy, ale czasem zabiera jej to za duzo czasu.

Gość smutna222200000
mówi mi że mnie kocha i wogóle ale ja to czuje że spotyka się z kimś albo się dopiero zapoznaje

Gość kaczy kupercek
mój tez mówił i mówi, że kocha, ale mówił też że czy jestem czy mnie nie ma to dla niego bez różnicy, a zaraz znów, że kocha :/

Gość smutna222200000
nie tak to nie mówił jak twój nie ja mu postawie ultimatum albo praca za granicą albo ja jeżeli mnie naprawdę kocha to wróci do mnie

Gość klementynka37
,,no dobra a jak nie bedzie chciał ze mna pisac" To chyba dobrze, bo to będzie oznaczało,że romanse go nie interesują.

Gość smutna222200000
nie będzie miał podejrzeń że to ja jeśli kupie taką karte zagraniczną jak on ma?

Gość klementynka37
Nie sądzę aby na to wpadł. Gdybyś pisała z polskiej prędzej by się domyślił.