Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla mezatka to ja

pytanie o cyfrowa telewzije

Polecane posty

czytam ale jakods nie rozmiem wszystkiego. wczoraj moich tescow odpwiedzil gosciu z jakies osiedlowaj telewizji cyfrowej i mowi ze kazdy mus miec a domu telewizje cyfrowa. ok no to wiem . pogadal przekonal zgodzili sie ale on nagle ze 400zl aktywacja oplaty sprzetowe montarz tyle to bedzie kosztowac. i pozniej przez 21 miesiacy po 79 zl aboanament na jeden telewizor. dla mnie to jakas czysta glupota. mowie im ze chyba lepei by bylo zamowic im n czy cyfrowy polsat ale tesc swoje ze to sie oplaca, powiedzcie mi czy oni musza na to isc? zanim jeszcze podpisali umowe ten gosciu juz zamowil gdzies w firmie telefonicznie aktywacje gdy tesciowa jednak chciala odmowic bo tej umowy nie podpisala to powiedzial ze za pozno bo aktywacja poszla, niech mi ktos wyjasni jak to dokladnie jest z ta cyfryzacja czy jaj ktos nie podlaczy to mu calkowiecie wylacza? ja mam z narzeczonym swoj dekoter z cyfrowki wiec sie nie matrwie ale jak to bedzie w innych przypadkach?

sorki za literowki ale dziecko mi na kolanach siedzi i psoci :)

Gość Godejwa
naciągacz.

Gość ale o co chodzi?
pytasz czy sie oplaca czy jak wyglada przylaczenie do tej sieci osiedlowej czy o sama cyfryzacje

ja ma za darmo cyfrowa telewizje naziemna koszt 100 za tunek ktury ma mozliwosc nagrywania programów i odtwarza wszystkie formaty wiwa hd 50