Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saami23

Mamy tylko pokoj, a i tak...

Polecane posty

Gość saami23

Mamy tylko pokoj, bo mieszkamy w domu u tesciow. Mam wrazenie, ze tesciowa nam wchodzi do pokoju pod nasza nieobecnosc, owszem to jej dom, ale chyba mamy prawo do odrobiny prywatnosci? Ostanio zrobila mezowi awanture, ze zamknelismy na klucz pokoj... Co zrobic zeby rzeczywiscie sprawdzic ze ona wchodzi nam do pokoju jak nas nie ma???

Gość dsvdsvdsd
Wyprowadźcie się albo dostosujcie. :classic_cool:

Babcia ma u nas swój pokój no i pod naszą nieobecność ciągle przychodzi do nas i zagląda w garnki wiem bo raz ją przyłapałam

Gość Godejwa
zapalka albo kawalek papieru w drzwiach, może zostaw uchylone okno i połóż karteczkę na parapecie , jak wlezie malpa to wiatr ją przesunie.

Ale po co Ci dowody na to, że włazi? Chcecie jej coś udowodnić czy co? Bo to, że włazi, to jest oczywiste - skąd miałaby wiedzieć, że drzwi zamknęliście na klucz, gdyby nie próbowała do Was wejść?

Gość saami23
No wlasnie jak zamkelismy wczesniej pokoj i potem zrobila awanture, ze zamkniety byl to znaczy raczej ze wlazi... ale ona powiedziala ze jak byla na dole to z gory po nogach jej zimno lecialo... jasne, ze tak... a co innego miala wymyslec...?