Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ważne!

LUBI MNIE.

Polecane posty

Gość ważne!

mam pytanie czy jest mozliwe coś takiego, że facetowi podoba się kobieta fizycznie, dobrze mu się z nią rozmawia, ale mówi, że tylko ją lubi? czy to możliwe, żeby podobająca się kobieta wywoływała w facecie tylko uczucie lubienia??

Gość miłek małek
tak jak siostre badz zwykła kolezanke

Gość ASTRA 78
Jeśli podoba mu się fizycznie, to i pociąg seksualny będzie - nie ma zmiłuj.

To jest możliwe zależy tylko od tego jak Twój kolega to postrzega bo albo mówi prawdę że Cie tylko lubi albo chce mieć Ciebie jako ff i nikogo więcej

Gość szara mysz000
Moj tez mi tak mowil na poczatku,doladnie tak samo ze fajnie ze mna sie gada i ze mnie lubi a potem zostalismy parą

jest możliwe, ale może facet Cię sprawdza i czeka jaka będzie Twoja reakcja. daj trochę czasu :)

Gość anginaaaaaaaaaaa
moj byly też tak mówił.... to zależy od człowieka i jego zamiarów, myslałam ze jestesmy parą , a bylam tylko koleżanką "do przytulania" pozniej przerodzilo sie to w powazny zwiazek ale padło :D

Gość oczywiście że możliwe
ja mam wielu kolegów, którzy podobaja mi sie i ich lubie uważasz, że podobanie sie, musi byc rownoznaczne z kochaniem kogoś ??? absolutnie nie !!

Gość Lublev
Nie chodzi o kochanie, ale o pociąg seksualny - faceci operują takimi kategoriami.

Gość to może napisz autorko
co wedlug ciebie powienien powiedziec facet, któremu kobieta podoba sie fizycznie i lubi z nią rozmawiac skoro to, ze cie lubi to dla ciebie zbyt malo

Gość ważne!
do: "to może napisz autorko" dał mi do zrozumienia, że to wszystko z jego strony i że musi być jeszcze TO COŚ \ i teraz nie wiem czy chodzi o to coś miedzy ludzmi czy w kobiecie.

Gość ważne!
do: "to może napisz autorko" dał mi do zrozumienia, że to wszystko z jego strony i że musi być jeszcze TO COŚ i teraz nie wiem czy chodzi o to coś miedzy ludzmi czy w kobiecie.

no i sprawa jasna po prostu powiedzial ci, że "lubienie" to wszystko na co możesz liczyc z jego strony do milosci potrzeba " tego czegoś" czego najwidoczniej miedzy wami nie ma i tyle

Gość ważne!
ale mogłoby być, tylko nie dał nam szansy

uznal widocznie, ze nie potrzeba dawac szansy bo jest pewny , że tego nie bedzie kto wie .... może to , ze podobasz mu sie fizycznie i dobrze mu sie z tobą rozmawia nie do końca bylo prawdą ... może tylko chcial byc mily i jakoś to zakończyc

Gość ważne!
może..