Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oszukiwany ?

Czy jak się dzwoni na nie używaną kartę to może być sygnał ?

Polecane posty

Gość Oszukiwany ?

Może wie ktoś coś na ten temat ?

Gość ghtdhtdhnzdtn
po jakims czasie nr staje sie nieaktywny i operator sprzedaje go komus innemu :)

Gość Oszukiwany ?
Bo chodzi mi o to że moja dziewczyna miała inny numer i zmieniła... Ale jak dzwonię na ten stary to sygnał jest a ona twierdzi że go nie używa...

Gość Oszukiwany ?
Więc odpowie ktoś jeszcze ?

Gość Oszukiwany ?
Więc odpowie ktoś jeszcze ?

Gość to zalezy kiedy przestala
z niego korzystac. bo jesli dopiero co to oklamala cie bo sygnalu nie moze byc ale jak minie dlugi czas, nie wiem ile ale chyba cos kolo roku to ten nr staje sie nieaktywny a pozniej ktos inny go dostaje

Gość dobra to sie gubię już
to dlaczego nie odbiera ? zadzwon z zastrzezonego skoro tak Cie to meczy i jesli sie odezwie

Gość hmmmmmmmmmmmmm88
sygnal moze byc tylko wtedy kiedy karta sim jest wlozona do NAŁADOWANEGO telefonu. jesli jest sygnal to ktos musi z niego korzystac

Gość hmmmmmmmmmmmmm88
musisz zadzwonic z zastrzezonego i zobaczysz kto odbierze, przeciez ona mogla przekazac komus telefon razem z karta sim bo sama sobie kupila nowy a stary dala np babci i dlatego powiedziala ze ona juz go nie uzywa

Gość Oszukiwany ?
No ale jak dzwonię to nikt nie odbiera . Z zastrzeżonego też dzwoniłem i nikt nie odbierał . Nie wiem ile może go nie używać... Napewno ponad 9 miesięcy... Ale wydaje mi się tak jak ktoś tu napisał że nie powinno być sygnału jak dzwonię.

Gość Oszukiwany ?
No ona powiedziała że nawet nie wie gdzie jest teraz ta karta. Coś mi tu nie gra . Chociaż ostatni raz dzwoniłem ze 3 miesiące temu a teraz jeszcze tak o tym pomyślałem . Zaraz zadzwonię i zobaczę czy jest sygnał jeszcze .

Gość Oszukiwany ?
No i jest sygnał... Chyba rozdam ten numer gdzieś na forum i jak mówi prawdę ze go nie używa i nie ma karty to nic się jej nie stanie. A jak kłamie i ma tą kartę w drugim telefonie no to ktoś ją pokatuje i będzie miała za swoje .

Gość mnio
a jaka sieć?

Gość Oszukiwany ?
Plus początek 607

Gość Oszukiwany ?
Już wiem . Jutro pójdę do jakiegoś biura Plus GSM i się zapytam czy tak może być.

Gość ale po huuuuuuja
drązysz tak ten temat

Gość laska nie jest taka glupia
jak najpierw wydzwaniasz ze swojego nr a pozniej go zastrzegasz to wiadomo ze to ty, od razu mogles z zastrzezonego a jak nie to odczekac ze 3 dni

Gość Oszukiwany ?
Drążę bo nie chce wyjść na idiotę jak mnie okłamuje to się odegram . Nie wiem czy jest warta zaufania więc chce się przekonać . Więc wynika z tego że jak jest sygnał to karta musi być w telefonie ? No dzwoniłem z zastrzeżonego ale nikt nie odbierał.