Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawszaaa

co myślicie o facecie który w ...

Polecane posty

Gość ciekawszaaa

wieku 27 lat zaczął dopiero pracować i zarabia 1200 zł na rekę zaraz po studiach i pobiera również jakieś rente ? w czasie studiów zaocznych pobierał duże stypendium ze szkoły i również dostawał z PFRONU bo ma orzeczenie o niepełnosprawności. wiem o nim bo pracuje w firmie moja koleżanka księgowa gdzie pracuje facet od 3 mc. nie piszcie że jestem materialistką i nie szukam faceta z portfelem po prostu chciałabym wiedzieć, co o nim sądzicie. pozdrawiam

Gość el chulo.
Sprawdź po której stronie jest mech na drzewach. Ta strona, na której on się znajduje oznacza północ. Mech znajdziesz na drzewach, skałach, kamieniach czy nawet budynkach. Ważne jest aby znaleźć samotne drzewo - w gęstym lesie może się zdarzyć, że mech będzie występował z każdej strony pnia czy kamienia.

Gość fdsfsdes
jesli pracuje to nie moze pobierac renty . Nie rob sobie jaj.

Gość ciekawszaaa
nie chodzi mi jego niepełnosprawność tylko że tak późno poszedł do pracy a po za tym facet jest miły, zdrowy fizycznie i silny bo ma tylko niedosłuch(nosi aparat sł.) i rozmawia normalnie z ludzmi po polsku bo tak tłumaczyła mi koleżanka ale jak uważacie że jestem tępą to ok i nie odpowiadajcie już jeśli go i wam obrażam

Gość ciekawszaaa
fdsfsdes widzę że nie masz pojęcia o rencie. mogą pracować pod warunkiem że nie przekroczą limit

Gość *Nieśmiała*
Różnie się w życiu plecie - najważniejsze czy jest mądrym i dobrym człowiekiem, a tego nie wiemy.