Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiki...

Tani i dobry laktator, proszę o opinie...

Polecane posty

Gość Wiki...

Dzisiaj w sklepie stanęłam przed półką z laktatorami Anent, Canpol, Lovi, BabyOno...Wybór jest przeogromny, tylko nie wiem który z nich wybrać? Chcę żeby były dołączone do niego butelki, aby zakręcić nakrętkę i wstawić do lodówki. Jedne są tańsze, inne droższe, proszę o opinie.

Gość kobieta poszukująca :)
chętnie przyłączę sie do poszukiwań, też nie wiem co wybrać :)

Gość też młoda mama
miałam lakatory canpol i lovi. Złe nie były, ale...canpolu zepsułam (moja wina), z lovi zadowolona nie byłam, miałam problem ze ściągnięciem pokarmu. Na koniec kupiłam Tufi, którego w sumie nie zdąrzyłam poużywać zbyt długo, bo moja córa przestawiła się na mm, ale byłam zadowolona. Natomiast dwie osoby w moim otoczeniu miały avent i wydaje mi się, że te są najlepsze.

Gość Wiki...
Dwie koleżanki też mają Anent, są zadowolone, tylko, że chciałam popytać innych mam o pozostałe firmy, żeby nie być stronniczym :) Wiadomo reklama robi swoje, a zależy mi na tym, aby sprawdzić działanie innych laktatorów. Chodzi o to aby ściąganie było bezbolesne, a nasadka dobrze dopasowana do mojej piersi. Każdy z nich ma ładne opakowanie, na przykład Lovi ładny design, co może być mylne w praktyce :)

Gość xyzzzzzzzzzz
mam Medelę Mini Electric, jestem zadowolona, jednak jak dla mnie dużym minusem jest to, że jest dość głośny