Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ftyfty

co wam pomogło w tradziku a co nie a co zaszkodzilo? zrobmy zbiór

Polecane posty

Gość starababamłoda
kwas glikolowy miał usunąć przebarwienie po syfku wywołał niegojące się zapalne ognisko z kilkunastoma parchami oraz nowe plamy- glycoA konkretie. Stan zapalny zlikwidował ... spiryt salicylowy.. z umiarem to stosujcie jak juz

Gość pilniczek dp
dobrze dobrane 3 kroki clinique. Moja koleżanka stosuje gdzieś od pół roku dzień w dzień (2x dziennie) i trądzik zniknął jej prawie całkowicie. W miejsach, które były tak chropowate że można było się o nie drapać - ma gładką jak pupka niemowlaka skórę :).

Gość ja mialam tradzik przez 4 lata
pryszcz na pryszczu, od 15 do 19 rou zycia mialam kompleksy, nie mialam przyjaciol, chlopaka, nie wychodzilam na imprezy, po szkole siedzialam w domu, zawsze mialam gruba tapete na twarzy ktora w lato mi splywala jak bylo gorąco i tak ten makijaz prawie nic nie pomagal ale i tak bylo o niebo lepiej niz bez make upu... bylam zalamana moje zycie nie mialo sensu az pewnego dnia trafilam na temat o URYNOTERAPII poczatkowo bylam zniesmaczona jak to przecierac twarz moczem ? fuu ale poczytalam, poszukalam i zobaczylam ze wiele osob dzieki temu pozbylo sie problemow z tradzikiem... zacisnelam zeby i zaczelam przemywac twarz moim wlasnym moczem zawsze na wieczor... minely 2 miesiace moja twarz byla gladka jak pupa niemowlaka, odwiedzialam jeszcze kilka razy kosmetyczke aby pozbyc sie przebarwien. od tamtej pory mijają 3 lata a moja cera jest idealna i moje zycie rowniez sie zmienilo, mam faceta, kazdego dnia dziekuje samej sobie ze odwazylam sie na tak radykalny krok i sporobowalam urynoterapii ktora odmienila moje zycie

Gość lola55
ja chodzę na oczyszczanie do kosmetyczki co miesiąc :) co prawda trochę bólu trzeba znieść ale buzia jak pupcia niemowlaka :) :)

Gość guyguio;ji
moj syn 16 lat tradzik codziennie az do znudzenia na noc maka ziemniaczana z woda ciepla -letnia az wyszedl klej i nakladam na tradzik na cala twarz uwazac na oczy nos i uszy;)) nastepnie gdy to zastyglo zostawic na conajmniej 30 minut az syfy wyjda potem to na sucho sciagnac i posypac znow maka ziemniaczana sama i zaczekac z 10 minut i tak powtarzac conajmniej 6 miesiecy , ale jeden warunek tradzik musi byc bez gronkowca

Gość Trędowaty.,.
Mydło siarkowe i regularne wyciskanie wągrów...

Gość ftyfty
tylko nie robcie sobie żartów anie nie wymyslajcie nie prawdziwych histori wiele ludzi ma depresje i myśli samobójcze przez tradzik :*

Gość guyguio;ji
i nie robie sobie zartow .

Gość ftyfty
ok to było do afvea :^^

Gość akabarbiette
ja miałam straszne problemy od 16 roku życia. trzy wizyty u dermatologa antybiotyki i trądzik został opanowany ale mam rozszezone mpory wągry błyszcząca twarz blizny i co jakis czas wulkany. przestałam sie opalac nie jem czekolady i nie pije alkoholu do tego bardzo nawilzam twarz kremy na noc na dzień maseczki. nigdy nie będzie na tyle dobrze zebym nie patrzyła co godzine w lustro i kontrolowała ale jest znośnie przyzwycaiłam sie. sory za błędy

Gość guyguio;ji
naprawde sprobujcie z maka ziemniaczana to nie zaszkodzi ,szczegolnie na tlusta buzie i blyszczaca

Gość Trędowaty.,.
Pocieszę, ze w wieku tak hmmm 23 lat zaczyna mijać samo :)

Gość klementynka37
Mojej córce Pani w aptece dała maść ichtiolową. Kosztuje tylko 3,50.Pomogła

Gość klementynka37
,,zacisnelam zeby i zaczelam przemywac twarz moim wlasnym moczem zawsze na wieczor... " Ogólnie mocz pomaga na wiele schorzeń. To metoda naszych dziadków, pradziadków.

Gość łłł
jedynie scisła dieta oparta głównie na jogurtach naturalnych, rybach, chudym miesie troche warzyw nie pilnuje diety mam brzydka skóre:(

Gość dobry jest krem
Brevoxyl, mozna kupić w aptece za ok. 20 zł. Pomaga ale pod warunkiem, że trądzik jest umiarkowany... Na silny średnio pomaga. Ja miałam tylko na brodzie i czole i wystarczylo. Mój brat miał kiedyś STRASZNY trądzik i leczył się izotec i pomogło :) ale to byla kosztowna kuracja

Gość gość
U mnie ciągnęło się to miesiącami, ale w końcu znalazłam produkt który pomógł, to aplikator na wypryski HB, nie pomogły nawet wizyty u kosmetyczki. Może chodziło o to, że kosmetyk jest naturalny? Pewnie tak, najważniejsze, że temat mam za sobą.