Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotny Pan Prawik

Oto dlaczego nikt nie chce matek z dziećmi

Polecane posty

Gość Samotny Pan Prawik

Trzeba ze sobą trochę pożyć, pomieszkać, a dopiero później robić dzieci. Taka jest naturalna kolej rzeczy! Tymczasem kobiety samotne z dziećmi wyją, że nikt ich nie chce. Już samo związanie się z samotną matką jest wypaczeniem natury. Faceci którzy decydują się na takie związki nie są do końca normalni (przeważnie są zakompleksieni, skrzywdzeni lub zwyczajnie są kamuflującymi się psychopatami nieczułymi na krzywdę ludzką - robią to co społecznie uznawane jest za słuszne) Wielu z nich to tak na prawdę to pedofile, którzy właśnie zwietrzyli szansę na penetrację dzidziusia. Przykre. Jedyna nadzieja dla matek z dziećmi na ułożenie sobie życia to oddanie dziecka. Można je oddać do adopcji obcym ludziom lub przekazać dziadkom jeśli ci czują się na siłach. Wychowywanie dziecka samemu to krzywdzenie go. Przemyślcie to zanim instynkt macierzyński poprzewraca wam w głowach i zniszczy szansę na normalność u osoby której dałyście życie!

Gość mój kochany misiek
z ta ty samotny prawiku jestes normalny?:D:D:D

Pierdol pierdol ja posłucham Znawca się znalazł od siedmiu boleści co to na codzień pewnie pod monopolowym w dresiku stoi

Gość jak nikt nie chce?
jak mój chciał, masz niepełne dane, pravik