Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rtutyitukgk

Mój jedyny walor to uroda...

Polecane posty

Gość goingdownforher
a nie lepiej zyc robiac cos niz tylko zyc martwiac sie o jutro ze nie bedzie kasy ? praca itd samotnosc myslisz ze ta droga to jedyne dla ciebie wyjscie ?

Gość rtutyitukgk
nie zamartwiam się, napisałam, że nic mnie nie obchodzi. Tak czasem najdzie mnie chwila refleksji :D A samotność jest ok :)

Gość rtutyitukgk
na razie z niczego, mieszkam z rodzicami :)

Gość rtutyitukgk
A po co mi blog? Próbowałam kiedyś pisać opowiadania ale niestety nie mam do tego cierpliwości i wszystko mi się zaraz nudzi :)

Gość goingdownforher
zyjesz jak ksiezniczka z rodzicami, nie mam nic przeciwko, ale wiem ze z wiekiem myslenie sie zmienia, tez lubie samotnosc, ale im starszy jestem to troche tak glupio zyc wiedzac, ze inni sa szczesliwi razem

Gość rtutyitukgk
Nie ma nic lepszego, każdy "związek" z kimkolwiek to jakieś ograniczenie :) I, niestety, wcale nie żyję jak księżniczka :D

Gość goingdownforher
zwiazek ogranicza to fakt bo poswieca sie swoj czas komus, ale z drugiej strony ten ktos jest dla nas wazny, bo pomoze, wesprze itd z tym jesli jest to zwiazek oparty na wzajemnej milosci i wsparciu a nie zyciu kosztem drugiego :D samotnosc doskwiera czasem bo jak sie widzi tych innych razem to samemu czasem tak glupio :D nie o to by byc z byle kim mi chodzi, ale jeslibys wiedziala ze mozesz na kogos liczyc tobys pewnie taki zwiazek chciala, ze ktos cie pociesz itd ?

wiesz co wrzuc na luz :D i wy tez wrzócie na luz wiem ze chcecie ja poderwac i przeleciec :D a co do zwiazkow masz racje lepiej odrazu mowic czego sie chce niz potem na takieogo frajera zygac :D pozdrawiam i spadam :D :P

Gość rtutyitukgk
Generalnie nie jest tak, że nienawidzę ludzi, ludzie są ok, pod warunkiem, że mnie żadne więzi z nimi nie łączą. Lubię czasem wyjść ze znajomymi ale po każdej zmianie otoczenia zrywam kontakty i znajduję nowych żeby nie było nudno :P

Gość goingdownforher
nie lubisz monotonii po prostu i chcesz zeby twoje zycie to nie bylo to :classic_cool: wiesz zycze ci jak najlepiej 🌼 a co do twojego wygladu z wiekiem przestaje istniec i pozostaje twoje wewnetrzne ja i jesli kiedys nie bedziesz chciala byc sama to to ja musi byc fajne ;-)

Gość rtutyitukgk
Eeee tam, sama mogę się pocieszyć :) Taki jeden - pa :)

Gość rtutyitukgk
Może kiedyś napiszę :)

Gość ghghghghghgh
ciesz sie że masz chociaz jeden walor bo niektórzy nie mają nic... :o