Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lorenzo55

Nie chce mi sie zyc

Polecane posty

Jestem brzydki, nie mam kolezanek. Ladni faceci nie robią i zawsze bedą mieli, nawet palcem nie kiwna a laski bedą pisac na gg same sie zalecac. A brzydcy to calkowicie bez sensu nie potrzebni....

Taka prawda, przystojny nic nie robi i laska do niego sie zaleca, bierze numer, a brzydki to kurwa na boku, nikt z nim nie rozmawia, nawet jesli cos powie to jak w studnie, tylko eho slychac. Taka jest roznica

Gość też blond
a co jest w Tobie konkretnie brzydkiego ?

Czyz nie jest tak? Nie jest tak? Wlasnie tak, gdybym wszedl na gg, to by do mnie pisaly ale nie piszą bo jestem brzydki i nie chce im sie zalecac. Ba nawet gdybym byl przystojny to bym mial ich 10x wiecej na liscie. Albo i 20x nawet , napewno. Bylby ze mnie niezly bajerant. Autko, komorka, muza fajna, elegancko

A tak wolą z kiminnym rozmawiac, bo ja to nawet rozumiem, sam nie lubie brzydkich dziewczyn, znam takie, sa okropne, nawet gdyby do mnie zalecaly , splawilbym je

Gość mayonezoeza
jak za 60 lat zbrzydną to będziesz miał równe szanse :classic_cool:

Gość też blond
no to masz odpowiedz :) zrob cos zeby byc ładnym

te grube lochy nic nie warte co mysla ze sa zajebiste a tak naprawde siedza i w stolek pierdza swoją masą

nie da sie zmienic atrakcyjnosci, albo sie jest takim albo takim. znam przystojnych co wyrywają laski ale nie musza specjalnie o siebie dbac a i tak maja wziecie. brzydki nawet jesli fajnie sie ubierze to i tak nie ma lasek. przystojny myc zebow nie musi, moze miec tluse wlosy i wgole buty ujebane. to nic nie szkodzi, i tak laska bedzie nim zachywycona

pozostaje mi marzyc jak to by bylo gdybym byl przystojny. napewno mialbym autko, zabralbym dziewczyne do mcdonalda. fajną mlodą szczupłą, taka ubraną w dzinsy zeby fajnie jej tylek bylo widac

a potem na zakonczenie milego dnia piwko u niej, w domu, odczekal 2h i wrocil do domu swojego...

gdybym byl przystojny mialbym fajne kolezanki, pisalyby do mnie na gg i fajna byla by rozmowa a nie taka szara rzeczywistosc, praca dom praca dom , wejde na gg nikt nawet nie napisze i tak wkolo bez zmian. kurwa

siedzialbym na gg i sama by do mnie napisala a tak to napisze i tylko warczy, kurwa gdybym byl przystojny to mialbym ja w 4 literach i znalazl se jaką inna ktora ssama by do mnie pisala i by byla ladna...

wlasnie tak, a dzisiaj zaprosilbym ja do siebie, potem poszlibysmy do niej i ja spowrotem sam do domu, potem przed spaniem smski. ale kurwa nie, bo nie nadaje sie moj wyglad!

przyszla by dzisiaj do mnie, ja bym se piwo pil i siedzial przed pc a ona obok na fotelu i raz na niai raz na monitor

Gość ee eee eeeeeeeeeeeeee eee eeee
to jak ty wygladasz?? Co w tobie jest nie tak?

Gość 23232
stary ja mam też kompleksy, ale ty to jesteś kretynem do sześcianu...

• NAJŚWIEŻSZE

• 0
      Hej