Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opuszczona_niczyjaMmm

jestem młoda i głupia,wiec proszę o pomoc/radę mądrzejsze kobiety

Polecane posty

O to samo :) o zdrowie bo to najważniejsze . Może też wspomniałbym o jakiejś osóbce płci żeńskiej . Takiej jaką bym chciał , żeby być pewnym tego , że jest mi na zawsze pisana . Zawsze chciałem mieć jedną dziewczynę do końca . Pierwszą i ostatnią . Nie chodzi mi o takie podstawówkowo ' chodzenie ' bo to nie o to chodzi . Teraz już wiem , że tak nie będzie no , ale trudno . A :D wracając do podstawówki i miłości :D Kiedyś miałem taką sytuację z Patrycją . Była cudowną dziewczyną . WIesz super wygląd fajny dobry charakter no , ale był error . Byłem nieśmiały - ale miałem dobrych kolegów :D i jakoś nas zapoznali ze sobą . No i zaiskrzyło . Wiesz było fajnie . Ale jakoś kilka godzin po tym jak zacząłem z nią ' chodzić :D ' no to nie miałem przyrody i mieliśmy na w-fie zastępstwo . Zbieg okoliczności , że ona miała wtedy lekcję też w-fu . No i wiesz zaczęliśmy grać w piłkę :D Ja jakoś wiesz chciałem kozaczyć fajnie przerzucać nad nią piłkę :D aż nagle wiesz co ? Tak przerzucić chciałem tą piłkę , że trafiłem ją w nos i jej złamałem :D Nasz związek nie przetrwał tej próby . Teraz jak o tym myślę to wierz mi , że to była śmieszna sytuacja . Tak się skończył pewien mój związek :D co Ty na to :) ?

hahahaha :D nie no faceci maja to do siebie ze lubią sie chyba popisywać przed dziewczynami,szczególnie we wczesnych latach młodzieńczych :D biedna Patrycja.. ale mi tez kiedyś podobał sie taki jeden piłkarz,jeszcze w gimnazjum..jeździłam na wszystkie mecze w których on grał i obserwowalnym go z zachwytem :D raz grali na takim zwykłym jakimś boisku i siadałam przy samej bocznej linii..i tez dostałam od niego piłka prosto w nos..krew się polała.. ludzie się zbiegli a ja stoję z świeczkami w oczach ..tylko sam winowajca jakoś sie nie przejął bo nie przerwał gry..faceci :/

Nie no ja wiesz przepraszałem itp no , ale nic to nie dało . Oczywiście nie dziwie się , bo po takiej sytuacji kilka godzin po tym jak ze sobą hmm ' chodziliśmy :D ' jednak tak jak mówię teraz z perspektywy czasu to mnie mega śmieszy . Jednak powiem Ci szczerze , że z tego co widzę dziewczyny w których się podkochiwałem w podstawówce wszystkie tak się diametralnie zmieniły . Nie chodzi mi o fizyczność , ale wiesz a to jedna się stała jakąś punkówą . Druga z kolei jakąś emo coś . Trzecia ogólnie jakaś dziwna np włosy na łyso :D czasem sobie myślę ' what the fuck ' poważnie nie wiem co się z nimi porobiło :)

Nie no ja wiem :) nie mam z tym problemu bo każdy ma swój styl i nie ma co tego podważać , jednak chodzi mi o to , że wiesz . Spokojna dziewczyna bardzo małomówna itp a tu nagle wiesz czarne paznokcie itp Szatan :D hehe . To jest takie ciekawe jak ludzie się zmieniają :) Co do włosów to na pewno o nie dbasz i bardzo dobrze . Fryzurki fajne itp :D to coś pozytywnego . Ja mam jedną wadę . Nie lubię się golić . Na prawdę często chodzę nieogolony :D ale to też dlatego , że kiedyś chce wiesz mieć taką brodę delikatną , ale pielęgnowaną :D pewnie wiesz o co mi chodzi , ale jak będziesz chciała to mogę znaleźć jakąś fotkę jak mniej więcej bym chciał by to wyglądało :)

http://www.google.pl/imgres?q=cristian+savani&start=183&hl=pl&sa=X&biw=1440&bih=747&tbm=isch&prmd=imvnso&tbnid=RcvLrhc43T9FYM:&imgrefurl=http://tv.cronachemaceratesi.it/ritratti-da-lube-cristian-savani/savani/&docid=5mTWUwFm0HzgLM&imgurl=http://tv.cronachemaceratesi.it/wp-content/uploads/2011/12/savani.jpg&w=809&h=568&ei=iEx_T6b8Hoj34QTEveXKBw&zoom=1&iact=hc&vpx=208&vpy=285&dur=216&hovh=188&hovw=268&tx=148&ty=75&sig=104925537029953450983&page=8&tbnh=170&tbnw=244&ndsp=25&ved=1t:429,r:0,s:183,i:5 http://www.google.pl/imgres?q=cristian+savani&hl=pl&sa=X&biw=1440&bih=747&tbm=isch&prmd=imvnso&tbnid=dN1VoBApa8JblM:&imgrefurl=http://ofsajd.onet.pl/fotogalerie/najseksowniejsi-sportowcy-2011-roku,4975431,10999000,galeria-duzy.html&docid=TZ2gepBfFBRorM&imgurl=http://m.onet.pl/_m/04ed49783603a1d9209fdddc83b00c83,21,1.jpg&w=400&h=570&ei=YEx_T5y7Ecfi4QT1wYWgBw&zoom=1&iact=hc&vpx=474&vpy=87&dur=193&hovh=268&hovw=188&tx=102&ty=152&sig=104925537029953450983&page=3&tbnh=182&tbnw=128&start=61&ndsp=23&ved=1t:429,r:12,s:61,i:227 Coś takiego :D temu typowi to pasuje ja pewnie będę wyglądał jak pedofil :D no , ale może nie będzie tak źle :)

Mam do siebie dystans :) staram się mieć :) a , więc czasem jeszcze powiem też coś dziwnego możesz być tego pewna :D

Wiesz zauważyłem to . Chociażby po tym jak ludzie wmawiali różne rzeczy . Byłaś zachwiana , niespokojna . W takich sytuacjach lubię być taką tarczą . Starać się jakoś chronić . Bo my wiemy lepiej jaka jest sytuacja a niektórzy chcą coś wmówić . Dlatego też powiem po raz kolejny :) jak coś powiedzą to staraj się to olewać . Nie bierz tego do siebie . Nie wiem czy zawsze tu będę , więc musisz się nauczyć z tym żyć :) to forum bywa okrutne

Ne mów tak . Niech Twoje postępowanie nie będzie zależne ode mnie . Na pewno jest tu dużo życzliwych osób którzy by Ci pomogli . Jesteś naprawdę dobrą dziewczyną , więc bez problemu znalazłabyś język z ludźmi tutaj .Nie wszystkim bo tutaj jest dużo nie fajnych osób - bądźmy szczerzy . Jednak chce byś była silna :) byś sobie radziła ze wszystkim . No i byś była szczęśliwą , pewną siebie i wierzącą w siebie dziewczyną :)

Podziękujesz jak wszystko będzie dobrze :) tak jak mówiłem mam tylko nadzieję , że jeżeli się to skończy to nie w jakimś stylu nie gadania ze sobą , niedomówień , alimentów :D , dzieci :D hehe :D poleciałem wybacz :) a , więc te dwa pierwsze są prawdziwe :)

Wiem szanuje to :) Przecież nie zmuszasz mnie do tego bym z Tobą pisał :) pisze bo chce i jest mi z tym dobrze :) że mogę komuś pomóc . To miłe uczucie :)

Tak jak najbardziej :) jestem grubym 40 latkiem :) a mój tajny pseudonim to teletubiś pedał :) a jak !

To zdjęcie jest dziwne :D jeszcze mnie okłamali jak robiłem zdjęcie do dowodu bo wiesz pisało jak byk , że po 20 zł ja tam wchodzę wiesz koleś skończył a on 35 :D złodzieje :D no , ale taki już nasz kraj . I ogólnie niech to zdjęcie nie będzie pkt odniesienia . Wg mnie jest ono tak tragicznie słabe , że :)

Kiedyś tu miałem profil The Special One :D , ale to tak na marginesie . Wiesz co nie wiem z czego wziął się pomysł lolka :D ktoś coś napisał , a ja jakoś tak wymyśliłem na prędce i zostało . Nie jestem dobry w wymyślaniu nicków :) ale skoro ja jestem lolekk to może Ty będziesz Tola :D ? Bo chyba tak miała na imię w tej bajce dziewczynka :)