Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opuszczona_niczyjaMmm

jestem młoda i głupia,wiec proszę o pomoc/radę mądrzejsze kobiety

Polecane posty

Podczas naszego 1-go spotkania wsypałem Ci dopalacze . I bawiliśmy się nie wiem czy pamiętasz . Zamiast dzień dobry zaczęliśmy zabawę także wiesz :D potem dodałem tego dopalacza o którym wspomniałem i tyle . Przypomnij sobie :D

Gość mozillafir
lolekk ty taki wyrafinowany mówca używasz słowa bzykać? nie to chyba jakaś pomyłka

Wybacz , ale nie chcę wchodzić z Tobą w polemikę :) miłego czytania . Baw się dobrze podczas czytania moich wyrafinowanych słów :) pozdrawiam i wesołych świąt :)

Gość mozillafir
nie a dlaczego pytasz?

Gość mozillafir
lolekk nikt cie o to nie prosi

Iker Casillas i Sara Carbonero . Iker gra w moim ulubionym klubie tak na marginesie :) a co do tego co napisałaś no to wiesz potrafię rozróżnić te dwie rzeczy . Wiadomo , że piłka to ważna część mojego życia , ale jednak to tylko piłka

wiesz ja się na tym nie znam,,tzn nie czuje ze to jakaś ujma po prostu jestem kobieta,jak byłam młodsza co rusz się w jakimś podkochiwałam i z zamiłowaniem oglądałam mecze heh :p ale przeszło mi

No rozumie :) wiadomo jesteś kobietą to Ciebie cieszą inne rzeczy . To normalne . Najważniejsze to stworzyć empatię i dobry kompromis . Żeby i chłopak dziewczyna byli zadowoleni , ale również by spełniali się w tym co lubią . Chociaż wiadomo , że to jest najtrudniejsze bo zawsze są jakieś przeciwności . Jak ma się zaufanie to myślę jednak , że bez problemu można sobie z tym poradzić :)

myślę ze jak im na sobie zależy to nie ma z tym żadnych trudności .

Jeśli Ci chodzi o tą parę o której dałaś linka to na pewno nie ma problemu . Bo ona jest też dziennikarką sportową a więc zna się na rzeczy i też to lubi . Mają brać ślub ponoć jakoś niedługo http://www.youtube.com/watch?v=vS_cQbZBFNI Włącz sobie napisy przez cc :) tam Ci pisze jakbyś nie wiedziała ofc :)

fakt cos pięknego,az się ma chęć pozazdrościć .. :) no cóż na romantyków takie widoki działają ;)

Żebyś wiedziała , że aż coś się dzieje jak się widzi takie rzeczy . No , ale cóż szukali i się znaleźli :) a teraz widzimy takie piękne rzeczy jakie ich łączą :)

pomarzyć dobra rzecz :D chociaż przecież sfera marzeń w sumie taka miłość nie jest ,każdy powinien jej doświadczyć w swoim życiu.

Nie ma nic fajniejszego od całowania , przytulania . Kłócenia się a potem godzenia . Piękne rzeczy :)

Oczywiście , że z właściwą osobą . Nie ma innej możliwości . Albo z kimś przelotnym itp . To też jest tragiczne . Jeszcze bardziej nawet . No , ale wielu ludzi i tak toleruje takie zabawy niestety

niektórzy to lubią,osobiście nie jestem za czymś takim bo zazwyczaj ostrożnie wybieram i mocno się przywiązuje.

Też tak mam . Że jak z kimś piszę to się przywiązuje . Oczywiście świadczy to o tym , że mniej lub bardziej , ale zależy mi na tej osobie . No , ale nie da się ukryć , że pierwsza lepsza coś zrobi a ja już lecę . Jakieś tam zasady mam i staram się nie robić nic wbrew sobie