Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość happypati91

kobietki które właśnie się dowiedziały ze bedą mamusiami

Polecane posty

Gość happypati91

hej właśnie się dowiedziłam ze prawdopodobnie za 9 miesięcy bębę mamą :D jestem bardzo szczęśliwa z tego powodu:) piszcie tutaj o waszych zachciankach i ciażowych dolegliwościach a razem bedzie nam jeszcze weselej :)

Gość happypati91
nikogo nie ma ?

Gość pozytywnie zaskoczona
ja zrobiłam jakieś 2 h temu 2 testy i chyba pozytywne.. tzn blada jest ta druga kreska ale jest:) nie wiem czy już mogę się cieszyć

Gość świątecznyzajączek
ja miałam słabiutką 2 kreskę na teście a beta wyszła pozytywna.. niska- ale pozytywna;) od 16 ciąża ja miałam 16,0 i teraz jestem w 20 tygodniu :) wiec gratulacje !!

Gość świątecznyzajączek
16,9 powinno być a nie 0 :) pomyłka mała się wkradła

Gość Mamahappy
Gratulacje :)

Gość ja tez zrobilam test
przedwczoraj i tydzien temu, po 2 kreski wyszly, ide do lekarza po swietach, mam 36 lat i nie sadzilam ze tak szybko zajde w ciaze,

Gość Brigan
Dowiedziałam się przedwczoraj, że zostanę mamą. Testy : w poniedziałek negatywny, w środę pozytywny. Beta hCG zrobiona. 147 co wg. normy w moim laboratorium jest to 4 tydzień (są różne normy w różnych laboratoriach i nie można tego dokładnie określić). Okres spóźniał mi się już tydzień ponieważ pierwszy dzień mojej ostatniej miesiączki był 1 marca, cykle mam regularne jak w zegarku, owulacja w 13 dniu cyklu (zawsze). Według bety hCG jestem w 4 tygodniu. Według terminu owulacji (bo to wtedy następuje zapłodnienie) jestem w 3,5 tygodniu. Według ostatniej miesiączki w 5 tygodniu. Czyli średnio w czwartym:) Ciąża planowana, rok się staraliśmy. Jestem przeszczęśliwa. Według kalkulatorów na necie, termin na grudzień:):)

Gość happypati91
Gratulacje dziewczynki :) mi się spoznił @ i strasznie mnie bolał brzuch nigdy tak nie miałam wiec byłam pewna że to to :) poszłam od razu do lekarza i pani dokotor powiedziała że coś jest ale za wcześnie stwierdzić czy to ciaża zaraz zrobiłam test ciażowy wyszedł pozytywny oraz badanie hcg we wtorek ide na kolejną wizyte zobaczyć czy wszystko układa się tak jak ma być :)

Gość happypati91
a i jeszcze wg obliczeń kalkulatora na necie też wypada grudzień w dodatku 4 :) też jestem z 4 grudnia :)

Gość happypati91
co do pozytywnie zaskoczonej myśle że bedzie wszystko dobrze i to ciaża czesto się zdarza że na testach 2 krewska wypada słaba a ciąża jest to zalerzy od tego ile dni minełą od zapłodnienia

Gość nusia88
ja jestem 3 lata starsza a też byłabym happy:)Naukę mam co prawda już prawie za sobą, ale to nie jest wyznacznik czasu zajścia w ciążę. Gratuluję

Gość happypati91
a skąd wiesz że to mój rocznik? zresztą co cie to obchodzi 18 lat i szkołe już dawno skończyłam a jak masz takie głupoty wypisywać to lepiej na takie fora nie wchodź

Gość happypati91
Wesołych świąt :)

Gość happypati91
Hej kobietki jak tam po świętach?;> :)

Hej dziewczyny,gratuluję wszystkim mamusiom:) Ja pierwszy test robiłam w sobotę i wyszła blada druga kreska,dziś zrobiłam kolejny i wyszła już bardzo widoczna:) Mimo wszystko bardzo się boję dziewczyny,bo jestem 6 dni przed okresem,a z moich obliczeń wynika,że ciąża może mieć z półtora tygodnia dopiero...Mam nadzieję,że nie będzie to ciąża biochemiczna i nie dostanę za kilka dni miesiączkę..:(( Staram się z mężem już 7 miesięcy i mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze.

Gość happypati91
na pewno bedzie :) ja właśnie wrocilam od lekarza i jest wszystko w porządku :) co prawda mam kilka leków ale to wszystko zapobiegawczo :) wszystko idzie w dobrym kierunku :) ty tez czym predzej biegnij do lekarza :)

Hej dziewczyny co tu taka cisza,nie ma więcej kobitek które właśnie dowiedziały się,że są w ciąży?