Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozmarines

suchość przez tabletki anty HELP

Polecane posty

Gość rozmarines

Dziewczyny miala ktoras z was dyskomfort podczas seksu przezsuchosc w trakcie brania tabletek? mam z tym klopot,bo kiedy nie brałam bylo OK, a biorąc tabletki gra wstepna niewiele daje-jestem mokra ale tylko w srodku,a sluzu jest bardzo niewiele

Gość jkdfnvjfvgkgfbhtjuk
Nie Ty jedna masz ten problem, ze od tabletek suchosc , ja tez mam, proponuje zel feminium.

Gość rozmarines
hmm a jak on dziala? jest skuteczny na dluzsza mete,czy trzeba smarowac przed samym stosunkiem? Może to głupie pytanie,ale w tej kwestii jestem zielona,juz myslalam,ze cos ze mna nie tak :)

Gość jkdfnvjfvgkgfbhtjuk
za kazdym razem przed stosunkiem, ten zel nie wyleczy problemu suchosci, ja sie tak zastanawiam czy jak do tabletek zaczne brac aseqrelle to czy to pomoze, do lekarza ide za 2 tyg, to sie zapytam czy to cos da.

Gość rozmarines
moja kolezanka to bierze,ale ona ma jakies dysfunkcje w ukladzie rozrodczym,cos z jajnikami i ma tabletki bez przerwy na okres,wiec nie wiem jak jej opinia przeklada sie prz\y normalnych tabletkach.trzeba poczytac. Ja juz mysle,głównie właśnie przez ten kłopot-o odstawieniu tabletek,ale tez bez zabezpieczenia to jest konkretne ryzyko,bo jestem z chlopakiem dwa lata,jest wyrozumialy i rozumie,ze tak moze byc,ale mi to przeszkadza,głupio mi troche wiadomo