kamisia_k 0 Napisano Kwiecień 3, 2012 mam zamiar wykonać zabieg sprawdzenia drożności jajowodów, czytałam troszkę na ten temat i niektóre dziewczyny piszą, że to straszne przeżycie, a inne, że to wcale nie bolało. Od czego to zależy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamisia_k 0 Napisano Kwiecień 3, 2012 no nie wierzę, że żadna z Was nie miała robionego tego badania... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
heyo 0 Napisano Kwiecień 3, 2012 kamisia - ja miałam w zeszłym miesiącu - bolało, ale to ból do przeżycia :) nic się nie martw - podobny to bólu, takiego jak podczas miesiączki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamisia_k 0 Napisano Kwiecień 3, 2012 mam bardzo bolesne miesiączki, skoro daję radę z nimi to dam radę i z tym :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamisia_k 0 Napisano Kwiecień 3, 2012 a jak wyszło Ci badanie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
heyo 0 Napisano Kwiecień 3, 2012 dasz radę :) na pewno! nie nastawiaj się źle, dziewczyny, które były przede mną mówiły, że ich to w ogóle nie bolało - tylko nieprzyjemne było ja też mam bardzo bolesne miesiączki, więc jest to porównywalne - z tym że trwa to krócej ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamisia_k 0 Napisano Kwiecień 3, 2012 muszę dać radę, robię to dla mojego dzieciątka, które chcę mieć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moje konto 0 Napisano Kwiecień 5, 2012 hej:) a czy to badanie to w jakimś znieczuleniu się robi? i czy kosztuje coś czy jest na nfz ?? pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach