Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamilcia368

JAKIE BUTY DO WRZOSOWEJ SUKIENKI

Polecane posty

Witam! W maju mam wesele i mam problem z doborem butów do wrzosowej sukienki. Poradzcie jaki krój butów z racji wczesnej pory (maj) bo sandaly chyba odpadaja raczej upałów na pocztku maja nie bedzie i kolor butów oraz jakie bolerko, torebka. Z GORY DZIEKUJE ZA POMOC I ZALACZAM NA DOLE ZDJECIE SUKNI [url=http://pokazywarka.pl/kyq507/]Zdjęcia[/url] http://pokazywarka.pl/kyq507/

Gość Rejtynka
Wybacz, ale jedyne co mi przyszło do głowy to... kapcie! :) Przecież ta sukienka wygląda jak koszula nocna czy cienki szlafroczek... ble.... Wybierz inną sukienkę ;)

Gość Rejtynka
zachwyceni? :) nie mówię tego, żeby Cię obrazić. Każdy ma inny gust, ale ta sukienka jest po prostu tandetna i wygląda tanio, bazarowo.

Gość maturks4
Mówisz, że pogody się nie spodziewasz, a sukienka jak plażówka. Fakt, dość tandetna. Do takiego koloru (że o fasonie nie wspomnę) pasuje czarny lub srebrny

Gość żona Darcy
coś jest na rzeczy z kapciami, zmień suknię

Gość ijatez
dobrze Ci radzą

Gość Rejtynka
hahah, nawet nie spodziewałam się, że tyle osób podzieli moje zdanie :)

A tak ona wyglada z tyłu. Naprawde jest fajna czy nadal sadzicie ze beznadziejna bo sama nie wiem co robc. Moze jakies fajne modne dodatki by ja upiekszyly co wy na to? mam 3 wesela w jedntyym miesiacu i na kazdym bedzie te same towarzystwo wiec w tej samej nie pojde mam dwie nowe sukienki i poprostu szkoda kasy mi na trzecia wiec moze cos z ta sie da zrobic???

skoro byłaś w niej to dobrze radze wymienić kreacje bo koszmarna satynowa jak koszula :O

Gość Rejtynka
Ten gorsecik z tyłu jeszcze bardziej pogarsza sprawę... No bez kitu, typowa kieca z targu. W życiu bym takiej nie założyła na żadną uroczystość

Gość Gusta sa rozne, tyle w temacie
Nosz dajcie dziewczynie spokoj! Typowo polska mentalnosc-dogryzc drugiemu. Ona nie pyta czy sie Wam sukienka podoba tylko jakie do niej dobrac buty i torebke. Konkretnie i na temat, a nie ze wsiowa i z bazaru. Jak jej sie podoba to jej sie podoba i tyle.

co byscie powiedziały na to zeby zlikwidowac ta podszewke tiulowa zrzyc te wraby i skrobic ja...byla by prosta i krotsza? Prosze o opinie

Gość weewwerrt
bedzie jeszcze gorzej bo taki material to wiekszosci kojarzy sie z koszulką do spania

Gość weewwerrt
no coz, z ciebie beda sie smiac, nie ze mnie, powodzenia

jakies propozycje? moj maz jest ode mnie wyzszy o 5 cm wiec platformy odpadaj ;/ i chyba jakies kryte bo mysle ze sandaly na poczatku naja odpadaja (5 maja)

Gość weewwerrt
i pewnie chudszy tez jest?

Gość malakotka
Pójdź w srebrne dodatki. Delikatne kryte srebrne czółenka na niewielkim obcasiku; srebrne kolczyki i bransoletka - małe! I srebrno-czarny szal do przykrycia tej nieszczęśliwej góry. Z dołem już nic nie zrobisz, ale może w całości z czarną małą torebką jakoś to będzie

ciekawe jaka ty jestes. \Napewno pasztet ktory chce dogryzc innym zeby siebie podbudowac. HEheh dla mego meza nie pszeszkadza moja figura a ty pewnie to piszesz z zazdrosci bo jestem sama ...

Gość malakotka
No i wyprasuj to porządnie. Dramat, jak kobieta kupuje tkaniny, w których usiąść nie może, bo od razu wygląda jak wymięta robotnica po nocnej zmianie