Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamilcia368

JAKIE BUTY DO WRZOSOWEJ SUKIENKI

Polecane posty

Gość fdhgnh
czarne albo szpilki nude

Gość Mi osobiście fason sukienki
też się nie podoba a kolor może być i do koloru założyłabym buty w kolorze nude plus dodatki.

Gość maturks4
Osobiście jestem za krytymi butami, ale delikatnymi. I koniecznie pończochy/rajstopy.

Gość ewkawlkp
hej! szczerze potwierdzam większość opinii sukienka jest fatalna (wejdź na allegro tam są fajne sukienki za małe pieniądze a w tej wyglądasz źle.. . z założenia ubranie ma ukryć nasze wady a uwydatnić nasze atrybuty a w tej sukience jest wszystko nie tak a figurkę masz całkiem fajną) jeśli tyle osób mówi ci że sukienka jest nie tak to pomyśl o tym...... a jeśli już zostaniesz w niej to ja bym stawiała na srebrny lub szary delikatne na słupku takim właśnie 4-5cm

Gość teraz tez nie jest najlepsza
wygladasz jakos tak strasznie grubo i ciezko w tej sukience przynajmniej dla mnie, nie chce cie urazic ale ona ci nie pasuje poszukaj inne nawet uzywanej ale innej

Gość mamamijjjjjja
przykro mi, ale zgodze sie z dziewczynami ze wygladasz w tej sukience nieciekawie; material jest kiepski i strasznie sie uklada; sukienka jest mocno wygnieciona;

sukienka jest wygnieciona bo swiezo po praniu a ja jednak ja zaloze mialam kilka znajomych ktorych pytalam nakladajac ja na siebie ze jest ok ze spoko wygladam moze to tylko na zdjeciu za ladnie nie wyglada na zywo jest inaczej. WIEC JAKIE BUTY DO TEGO I BIZUTERIA?

sukienka jest wygnieciona bo swiezo po praniu a ja jednak ja zaloze mialam kilka znajomych ktorych pytalam nakladajac ja na siebie ze jest ok ze spoko wygladam moze to tylko na zdjeciu za ladnie nie wyglada na zywo jest inaczej. WIEC JAKIE BUTY DO TEGO I BIZUTERIA?

Gość a ja tak zapytam
kolezanki z litosci ci powiedzialy ze dobrze wygladasz, ale ok jesli juz ja zakladasz to kup sobie jakis dobry stanik a co do dodatkow to mysle ze lepiej czarne