Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość snaake_M

jak odkochac sie w dziewczynie?

Polecane posty

Gość snaake_M

są jakieś skuteczne sposoby żeby zapomnieć o dziewczynie? kocham się w niej już parę lat, ale od ponad pół roku ciągle o niej myślę, cokolwiek bym nie robił żeby o niej zapomnieć to co chwilę ona wraca w mojej głowie jak bumerang.

Gość takasemja
a czemu chcesz sie odkochac?

Gość mam jakas taka nature
my kobiety czarujemy az zaczarujemy i po Was o :P

Gość snaake_M
no bo nie mogę normalnie funkcjonować przez ciągłe myślenie o niej, już mnie to drażni. wiem że raczej z nią nie będę, że mam marne szanse u niej. ona ma praktycznie wszystko - super rodzinę, przyjaciół, znajomych, kasę, studiuje w wielkim mieście, a ja w naszym rodzinnym mieście. ja nie mam do zaoferowania praktycznie nic oprócz miłości, uczciwości itp "dupereli". wiem że ona to najbardziej właśnie ceni, ale raczej nie chciałaby akurat być ze mną (pewnie przez to że mnie zna). czy może jednak warto uderzyć i w razie niepowodzenia szybciej mi przejdzie?

Gość Problem typowy
Hmm, jeśli nie ma szans na związek (jest z innym), to tylko klin klinem. Oczywiście nic na siłę, ale oderwij się od tych myśli o niej. Zacznij wychodzić do ludzi, może zainteresuj się jakimś nowym hobby?

Gość Problem typowy
A jeśli jest sama, nikogo nie ma, to jasne, że próbuj!

Gość HEEEJJ
ZNAJDŹ NASTĘPNĄ I ZAKOCHAJ SIĘ DZIAŁA SPRAWDZONE!!!

Gość buzz buzz buzz
zabić udusić utopic jezeli nie potrafi pływać

Gość snaake_M
mam miliard hobby, nie ważne którym się aktualnie zajmuję to ona i tak wraca w moich myślach i mnie rozprasza. ona nikogo nie ma aktualnie (przynajmniej tak wynika z jej fejsbuka). innej dziewczyny nie chcę, albo ona albo żadna (chyba że kiedyś się zakocham w innej jak w niej, w co na razie szczerze wątpię).

Gość njdsgyrqiuswcmvcjkhds
Olej to wszystko ja też codziennie mam doła z powodu nieszczęśliwej miłości.:( Też cały czas o niej myślę i co? Nic. Pewien okres z życia wyjęty bo nic nie robię tylko o niej myślę. Najgorsze jest to, że nie wiem ile to jeszcze potrwa...... Kur.. jak już znalazłem to ona mnie nie chce...............grcnf7iewrtsbhetrv43265brtw5cengfqgt

Gość A co ci szkodzi spróbować?
Jak ci się podoba jakaś dziewucha, to do niej zagadaj, bo przyjdzie wiedźmin i ci ją wyrucha.

Gość gościu to na co czekasz
Jeżeli jest sama to atakuj. WIęcej wiary w siebie, skoro jak twierdzisz dla niej liczą się inne rzeczy to czemu nie spróbować? Tylko nie wyjeżdżaj jej z wyznaniami, idź "normalną drogą", zaproś ją gdzieś i daj do zrozumienia, że Ci się podoba jak najszybciej, ale delikatnie, żeby wiedziała o co chodzi ale nie zwiała. Widzisz jak to jest z kobietami, jak stąpanie po cienkim lodzie :)