Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oczekujeporady

WAZNE !WÓZEK !

Polecane posty

Gość oczekujeporady

Dziewczyny jutro jade do sklepu z wozkami,chce kupic chrzesniakowi wozek parasolke.Cena nie gra roli,ma byc porzadny bezpieczny.Poradzcie mi,nie mam dziec wiec sie nie znam,a ze sprzedawczyniami bywa roznie .... Prosze o nazwy modeli i krotki opis zalet.

Gość oczekujeporady
prosze pomozcie mi,nie chce kupic badziewia ;(

firma Maclaren , nie do zdarcia, ultra lekkie, idealne w czasie podrozy, wytrzymale, maja fajne uniwersalne kolory, bardzo zwrotne , kilka pozycji oparcia (wazne jesli dziecko lubi sobie usnac w czasie spaceru)

Gość oczekujeporady
weszłam na google zobaczyc ten wozek,jest mnostwo modeli,jaki konkretnie polecacie?

ile dziecko ma lat, i w jakim celu bedzie wozek uzywany ?(czy tylko na zakupach w centrum handlowym, czy moze wyprawy na wsi, w miescie? )

Gość oczekujeporady
jednak za duzo mi troche na ten wozek,chcalam sie zmiescic w 700 zl

Gość oczekujeporady
glownie na zakupy i na spacer.dziecko ma rok.

jak to 700 zl to popatrz n a model triumph i volo. Osobiscie wylozylabym te 100zl wiecej i kupila quest sport (lekki, wytrzymaly, rozklada sie siedzenie PLUS mozna podniesc podnozek , w sensie zeby dziecko mialo proste nozki w czasie snu, i ma kosz na zakupy ciut wiekszy niz w volo i trumphie). Nie wiem moze ci sie uda na jakies promocji kupic? Ale jak nie Macleran to hmmm ....ja mam osobiscie przetestowany przez ostatnie 2 lata chicco Ct 0,6 tani i tez bardzo wytrzymaly. Z tym ze ja duzo latalam i jezdzilam to wolalam kupic taki na zmarnowanie niz dac poniszczyc maclarena gdybym nie musiala to kupilabym ten pierwszy. Nie wiem co innego jest warte uwagi (w tej cenie)

ja tez moge polecic maclarena quest sport (zreszta ogolnie maclaren jest nie do zdarcia). leciutki, zajmuje malo miejsca po zlozeniu, sklada sie jedna reka, swobodnie mozna podniesc zlozony wozek jedna reka a dziecko trzymac na drugiej rece i bardzo zwrotny. mamy juz ponad 3 lata i spokojnie jeszcze drugie dziecko przetrwa jesli sie zdecydujemy, a uzywalam go praktycznie codziennie, zaliczyl tez z nami lot do Pl. Ale jesli ma to byc wozek na lesne sciezki itd. to nie polecam bo ma male kolka i ciezko sie wtedy prowadzi (zwlaszcza jak jakies galazki wpadaja mu pod kolka). ale sa tez inne fajne wozki ktore mamy zachwalaja. ja mialam tylko chicco 2w1 i maclarena wiec tylko na temat tych dwoch tak naprawde moge zsie wypowiedziec.

autorko ,inglesina trip jest dobrym ,lekkim i dosyć trwałym wózkiem ,ABC design giro rewelacyjna spacerówka niemieckiej firmy nie rozleci szybko ,jedynie co mogę odradzić to wszelkie wózki chicco wizualnie ładne ale po nie długim czasie użytkowania kółko każde w inną stronę ,co do maclarena owszem kosztuje troszkę więcej ale naprawdę jest wart swojej ceny ,ja mam od roku questa i nie narzekam lekki ,zwrotny ,kółka w innych tańszych wózkach dawno by były zdarte i powykręcane w maclarenie wszystko z nimi ok ,jeździmy nim również po lesie co prawda po ścieżkach ale dosyć wyboistych i piaszczystych .