Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1988 ania

mile zaskoczona

Polecane posty

Gość 1988 ania

Kiedy się ostatnio kochałam z moim ukochanym, zapytał mnie czy mam ochotę być dziś jego niewolnicą i jeżeli się zgodzę to ale na wszystko. Ciekawa - zgodziłam się. Okazało się że mój chłopak to mały sadysta. Związał mi ręce z tyłu, a potem zbił mnie paskiem po gołym tylku, bolało nawet dość mocno. Jako że był to początek nie protestowałam. Potem zawiązał mi oczy, położył na plecach i wpychał mi go do buzi bardzo głęboko. Kiedy we mnie wszedł, myślałam że na tym koniec, ale on kazał mi szeroko otworzyć usta, podniósl sie wyżej i znów był w mojej buzi. Poczułam smak słono kwaśny, nigdy wcześniej nie próbowałam swojej małej. Na tym jeszcze nie koniec, kiedy znów był we mnie, wpuszczał mi swoją śline do moich szeroko otwartych ust i kazał połykać. Na początku byłam zszokowana ale sama chciałam być niewolnica, więc połykalam. Doszłam przed nim a on w tym czasie napełniał moje usta. Miałam super orgazm. Po chwili znów poczułam ten smak, on silnie podniecony wpychał mi go tak głęboko że mnie aż naciągało. po jego okrzyku moje usta napełniły się jego nasieniem. Poczułam jako niewolnica, co to jest - smak miłości. Mam zamiar to znów powtórzyć, tylko z małą dozą alkoholu.

Gość HEEEJJ
SUPEEEEER TEZ TO Z MOIM PRZETESTUJE A MASZ JAKIEŚ INNE PERWERSYJNE PORADY

Gość 1988 ania
Ja jeszcze nie ale mój chłopak to pewnie kopalnia takich pomysłów. Chiciaż kręci mnie coraz bardziej aby dołączył do nas ktoś trzeci.

Gość HEEEJJ
CHYBA SIĘ NA TO NIE ZGODZISZ

Gość mustva poprv v historii
Do treti tretiny domaci zmenili golmana

Gość ogrnadogry
taki sex ja traktuję jako normalny i standardowy...no ale wy początkujący jesteście

Gość 1988 ania
myślałam że mi coś więcej na ten temat opowiecie. Czy to normalne żeby pluć dziewczynie do buzi?

Gość gość
Wiekszosc pewnie uzna to za obrzydliwe ale sex jest po czesci obrzydliwy. Wymiana plynow ustrojowych, spermy, sluzu, sliny, a nawet moczu. Czesto wpuszczam mojej zonie sline do ust podczas calowania, jak jest calkowicie trzezwa to nie bardzo chce ale kiedy wypije troche alkoholu, to wiem ze kiedy wpuszczam jej sline ona ma orgazm. Ma ich po kilkanascie w trakcie jednego stosunku, mnie tez to bardzo podnieca, ze ona czuje moj smak i polyka moja sline. Nie oburzajcie sie, ale czasem wtrysne jej wszystko do buzi, kaze jej otworzyc szeroko usta, rosmaruje jej sperme w buzi, wpuszcze jej sline do ust i wtedy dopiero pozwalam polknac. Sprawdzam jej myszke, najczesciej jest cala mokra z podniecenia. POLECAM