Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskifelek

Dlaczego lecicie na kobieciarzy?

Polecane posty

Gość ciekawskifelek

Większość facetów wybiera jak najbardziuej "dziewicze" laski. Jakoś odrzuca mnie od kobiety, którą obmacywało i stukało wielu przede mną, zwłaszcza jesli byli to moi znajomi. Do tego ryzyko złapania jakiegos trypla. Podobnie mysli większość z nas. Tymczasem najwiekszym powodzeniem wśród płci pięknej cieszą się zawsze ci panowie, którzy bzykaja wszystko co "na drzewo nie ucieka". Mam takiego kumpla. Jego hobby to zaliczanie kolejnych panienek. Brad pitt z niego żaden, ale ma gadane i wybzykał połowę panienek z sąsiedztwa. Niejedna przez niego płakała, rozbił kilka damskich "przyjaźni". W niewielkiej miejscowosci wiesci szybko się rozchodzą, a mimo to nieliczne panny, których nie zaliczył ciągną do niego jak muchy do g. Dlaczego tak jest?

Gość fanka ;/0
do czasu tak jest ;)

Gość pigalak z placu cyryla
albo naiwność albo fajnie sie gada ewentualnie kokietuje a potem wystawia za drzwi :)

Gość pigalak z placu cyryla
ja mam lepsze pytanie: dlaczego panowie lecą na materialistyczne pustaki, najczęściej do tego mściwe :D

wiec pytanie czy warto je szanowac? ... tak drugiego człowieka powinno sie szanowac ale nie mozna dopuscic do tego by kobieta decydowała za mężczyznę bo daleko w zyciu sie nie dojdzie wiec panowie szanujmy kobiety za to ze sa takie piekne i niezbyt madre nie mowiac juz o niezdecydowaniu :)

To teraz ja zadam Ci pytanie. Dlaczego większość mężczyzn bierze się za silikonowe lalki barbie ze słomą zamiast mózgu zamiast za normalne kobiety??

To że ty na takie trafiałeś nie znaczy że wszystkie takie są :) Ale w sumie jak inteligentny partner taka i partnerka więc nie dziwię się że na takie trafiałeś

A ty się emocjom nie poddajesz?? Też trzy po trzy wtedy nieraz zdarzyło Ci się pewnie gadać

Gość ciekawskifelek
No i

Gość analogiiaa
Dlaczego kobiety lecą na kobieciarzy (a lecą? ) ? Być może że jakieś lecą, jakieś małolaty naiwne? Nie potrafiące zidentyfikowac kobieciarstwo skunksa? Albo nimfomanki zawodowe z lekka łatwością bycia? Jednak cos mi sie wydaje że kobiety lecą na atrakcyjnych i kontaktownych facetów którzy tworzą iluzję wartościowego faceta, i nie rozpoznają że to kobieciarz . Nikt im nie powie a na czole on nie ma napisu że jest qrrwiarzem. Ale pewnie dla takiej samej przyczyny, dla jakiej faceci tłumnie nabieraja się na najbardziej puste ale atrakcyjne lachony, im cwańsza , im bardziej jest wyrachowaną psychopatką i im bardziej ocieka zgniłą spermą zaliczonych samców, tym bardziej jest atrakcyjna i pożądana. Wszyscy startują do takiej psychopatki bo wydaje im się atrakcyjna , a na czole napisu nie nosi o swoim obfitym przebiegu.

Gość Doktor frojd
facet z kulturka osobista zapraszam na kozetkę :P