Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...Koralowa...

Jak przystopować siostrę?

Polecane posty

Gość ...Koralowa...

Mieszkam w 3pokojowym mieszkaniu z siostrą oraz mamą. Siostra w tamtym roku zaszła w nieplanowaną ciążę, miała zamieszkać ze swoim narzeczonym w jego rodzinnym domu jednak szybko się rozmyśliła lepiej poznając swoją teściową. Nie dziwie się kobieta jest nie do wytrzymania jednak ja już mam dość życia z niemowlakiem pod jednym dachem. Nie mam jednak zamiaru się wprowadzać bo po śmierci naszego ojca matka zdecydowała się mieszkanie przepisać nam z możliwością dożywotniego zamieszkania. Siostra ma 23lata nie pracuje całe dnie siedzi w domu. Ja kończę studia, mam chłopaka i od kilku tygodni ciągle słyszę pretensje. Siostra rzuca się że chłopak u mnie przesiaduje, że za głośno rozmawiamy, że ona nie ma przestrzeni a jej dziecko musi znosić obcych ludzi. Gdy przychodzą moje przyjaciółki od razu robi awanturę że teraz jej dom to nie dworzec towarowy i ma być grobowa cisza. Od mojej matki wymaga prania, prasowania, gotowania. zachowuje się jak księżniczka, ostatnio nawet wlazła mi bez pukania do pokoju o godzinie 21.30 jak byłam już w łóżku z chłopakiem i kazała wyłączyć tv bo jej przeszkadza. Od razu z wielkim oburzeniem że chłopak zostaje u mnie na noc. Mam już dość jej zachowania. Czy to normalne po ciąży że kobiecie "wali" na głowęi minie z czasem czy mam ją porządnie postawić do pionu?

Gość ...Koralowa...
ale ona ze swoim narzeczonym dalej się spotyka,ba nawet są ze sobą tylko nie mieszkają razem ze względu na brak funduszy. On w tym roku się broni a że jest na dziennych pracuje tylko dorywczo w weekend by zarobić na częściowe utrzymanie dziecka.

Gość zla kobieta jestem
jak to tak samo twoje mieszkanie to może ci skoczyć. ja bym sobie nie pozwoliła wejść na głowę a to że ma dziecko nie upoważnia jej do zarządzania wszystkimi