Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aleksandra95

Czy to koniec? :(

Polecane posty

Chodzi o to że mój "chłopak" bo tak na prawdę nigdy nie byliśmy parą bo on nigdy nie chciał związku mówiąc, że to przez to że został skrzywdzony jednak zachowywaliśmy się jak para, od kilku dni się do mnie nie odzywa. Po tym jak powiedział mi że nie jest pewien swoich uczuć do byłej, stałam się obojętna w stosunku do niego myśląc że będzie się bardziej starał. A on od tamtej pory przestał się odzywać i jeszcze wkurzył się jak mu powiedziałam że zachowywałam się przez to że bałam się że wróci do swojej eks. Teraz już w ogóle nie odpisuje mi na wiadomości ani nie przychodzi, raz tylko zadzwonił i powiedział że chce odpocząć, tylko że to już trwa 4 dni boje się że on chce końca albo prowokuje mnie żebym ja to zrobiła. Jak pisałam mu że jeśli chce zakończyć ze mną znajomość żeby powiedział mi o tym bo nie wiem co mam myśleć też nie odpisał, więc nie wiem o co mu chodzi. Jak myślicie chce zakończyć czy podjąć jakąś inną decyzje i czy w ogóle jeszcze się odezwie a może zakończy to tak bez słowa? Miałyście kiedyś podobną sytuację ze swoim facetem, jak to się skończyło?

Gość kicia19951412
Szczerze miałam identyczną sytuację słowo w słowo ... :( powiem ci tak facet to " skomplikowane coś " i miej też na niego wyjeba** jeżeli zatęskni za tb to napisze albo zadzwoni a jak nie to po prostu nie jest jeszcze na to gotowy ... badz dobrej mysli a napewno na tym nie stracisz :)jak d go widziec i bd ze znajomymi to poprostu badz ciagle usmiechnieta niech zobaczy co stracil :* pozdrawiam ;]

Gość ptasiek nastroszony
ma na podoredziu nową , właśnie się rozgrywa czy mu wypali czy nie w2ięc czeka w razie niepowodzenia wróci do Ciebie bo przecież trza gdzieś wsadzac

Gość kicia19951412
Aleksandra95 :no u mnie to wyszło tak że wrócił ale nie na zasadzie ze dziewczyna chlopak poprostu narazie tylko sie spotykamy ale powiedzial od razu ze on nie jest gotowy i musi wszystko przemyslec i wszystko sie okaze w najblizszym czasie wiec jestem jak narazie dobrej mysli :)

No tylko, że u mnie on już się 4 dni nie odzywa, napisałam mu że rozumiem że niby "odpoczywa" ale jeżeli ma zamiar zakończyć niech mi to powie i nie zostawia tego bez słowa bo to by znaczyło że byłam dla niego tylko zabawką ale on nadal nic :( Boję się że albo robi to specjalnie żeby mnie sprowokować żebym pierwsza to skończyła bo wtedy się mnie pozbędzie i nie będzie to jego wina albo zostawi to tak bez żadnego słowa...

Gość kicia19951412
pierwsza nie koncz niczego heh ty sie martwisz ze sie 4 dzien nie odzywa ... moj sie nie odzywal ponad tydzien i co najgorsze w szkole codziennie go widzialam czesto sie spotykalismy na dworze ... bylo ciezko nie powiem ze nie ... chcial mi na zlosc zrobic i pokazac co to nie on i na fb zwazal sie z moja kolezanka ... ale wszystko sie ulozylo jakos heh nie wiem jak to bd ale mam nadzieje ze bd okey i ty tez bez kitu badz dobrej mysli bo nawet jezeli on jednak nie bd nic chcial to sam sie w koncu przekona co stracil ... a ile masz lat jak mozna spytac i on ile ma ? i ile zachowywaliscie sie para ? :)

Gość Mrifjjjjf
Mial cie do ruchania. To juz koniec.

Ja mam 17 on 19 i trwało to chyba 2,5 miesiąca . Też go codziennie widuje i nie wiem co już mam zrobić żeby się odezwał, pisze do niego takie wiadomości żeby wymusić na nim jakąkolwiek odpowiedź a on nadal nic :(

Gość kicia19951412
nie pisz nic do niego naprawde zateskni to sie odezwie ... u mnie to bylo tak ze j od niego jestem starsza o rok ... ;/ ale naprawde nic nie pisz sam napisze :)