Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ech...........................

mentalność polaków

Polecane posty

Czy tylko ja mam wrażenie że 80% polaków to tak -wpadka -zarobki 1500netto -biadolą że albo nie ma pracy albo życia. A większość z nich szła po najnizszej linii oporu. Uczyć się nie chciało lepiej na imprezę. -wszyscy kradną od księgowej po sprzątaczkę wynosząca chemię. - jak trzeba by zainwestować choćby 10 tyś to be... I jak się nie zwróci choćby 15 tyś to nie ma co inwestować Wszyscy tak macie??

Gość ptasiek nastroszony
jebać lewaków

Gość ptasiek nastroszony
no takie jest to polactwo-robactwo niestety. te przybledy i zakaly Europy.

Gość gjjjjjjjjjjjjjj
prawie,ale nie zauwazylam okradania i raczej ludzie sie wlasnie uczą a tych co tego nie robią uznają za gorszych i nieudaczników

Gość ptasiek nastroszony
a ty autorze jesteś tego najlepszym przykładem

Gość cóż za zabobon
zapomniałaś dodać, że są hipokrytami. To co deklarują, nie idzie w parze z tym, co robią

Gość tjkyksdo
poprawka zarobki 1500 brutto ;)

Gość bezdomnaibezrobotnaiiiiiiiii
Polska to gadający gulik przez Piłsudskim w katowicach sie zaczyna a gdzie kończy? Tylko tyle :( Taka kafe - na kafe sie kończy - wlot jest w Katowicach - wylot w Warszawie :(

Gość bezdomnaibezrobotnaiiiiiiiii
przed Piłsudskim i tyle. A dlaczego? Nie powiem i tyle. I no to jest coś nie tak i tyle. Wylot na kafe i z tego samolot i USA. To jest Polska. Przed Piłsudskim w Katowicach za Faustynę - dyrektorkę tam. Życie ciągle jest takie samo. Która stoczyła bitwę za DA tam i tyle :(

po opiniach jestem pewny że tak :) NO sory w moich pracach w pl. Kierowcy paliwo Sekretarki papier ksero, długopisy itd Sprzataczki chemia miotły itd Kto tam jeszcze........... W fabrykach towary wytwarzane. Itd itd.... oceniam ludzi po tym że sie im nie chciało. Coraz więcej takich ludzi którym np nie chce się uczyć ide na fryzjerkę bo kolezanka powiedziała że praca po tym jest a mi sie nie chce uczyć. Itp

Gość ptasiek nastroszony
moznaby wytruc biedote , by sie sytuacja w kraju poprawila

Z mojego doświadczenia każdy :)

Gość nie ty pierwszy wpadles na ten
pomysl ptasiek

ty osrany debilu. pakujesz do jednego wora leni i tych którzy z przyczyn od siebie niezależnych nie mogli. jesteś nędznym, ociemniałym kmiotem.

Gość ptasiek nastroszony
jak nie mogli to niudacznicy, slabosprytni. nie nadaja sie do liberalnej Europy powinni zdechnac

Nie mogli ponieważ mieli głupich rodziców którzy zrobili sobie dziecko. Co uniemożliwiło mu edukację więc czyja wina ?? Rodziców. W dodatku najcześciej takich którzy wolą kupić wino niż wysłać na studia. Uwierz mi miałem kolegę z baaaaaaaaardzo biednej rodziny. Rodzice odejmowali sobie od ust itd. Poszedł na studia dostał stypednia. Miał coś koło 4 tyś z stypendiów!! Socjalne wynikowe, gminne, ministra edukacji i kierunek zamawiany. Teraz kończy. Jak dobry rodzic to inwestuje w dziecko. A jak pijak i nierób... i bo wpadł to co zrobisz.

Zapomniałem gość jeszcze miał nagrody... m.in z firmy farmaceutycznej. Nie wiem czemu wiem że na staż go zaprosili i dostał nagrodę za najlepszy staż czy coś takiego. Sam miałem rodziców którzy nic mi nie dali. Nie mam z nimi kontaktu bo po co z takimi nierobami ?? Na szacunek trzeba sobie zasłużyć. A dziecko nie zrobić ale wychować i edukować.

Gość ptasiek nastroszony
pewnie nagrody za pomyslne na sobie przeprowadzone testy farmakologiczne, bo ojce skoro on taki nijaki to go na eksperymenty przeznaczyli

Gość ptasku przymknij dziob
nie jestes fajny.

Gość Chung Tzong
eh widać że młodziutki jestes i malo wiesz, a co to juz po zawodowce ludzie to be? kto wedlug ciebie ma sprzatac, kopac, sprzedawac na kasie, rozwozic paczki itp itd? wszyscy na studia i same nieroby wlasnie, nie wszedzie wynoszą, jak prezesi i rzad kradnie to ludzie ktorzy sa okradani także, góra daje przykład i pozwolenie, zostaw szarych ludzi sa ok.

Mógłbym dalej pociągnąć temat Mianowicie większość polaków marzy o dostaniu pracy a potem siedzeniu na dupie. I nic nie robieniu. Polacy po 40 roku życia w zasadzie nie zmieniają pracy. Całe życie robili jedno. Po studiach np najpierw macie ambicje że chcecie coś w kierunku. Nie udaje się. idziecie do sklepu i tam zostajecie do starości. Bo nikomu nie chce się pisać podań. I w końcu np po tych 2 latach pracować w zawodzie. Ale lepiej biadolić. ide spać.

Gość Mrifjjjjf
A ty to niby kurwa nie?

Gość ide spac2
petard o co chodzi z ta twoja druga stopka? bawisz sie w Dana Browna czy to jakas bazgranina?

Nie ?? zarabiam 2 razy więcej. mam autko itd do dyspozycji. Zmieniałem pracę........... z 10 razy ????? średnio co 6 ,8 miesięcy.

Gość Senny lot kaczki po jaja
Petard szyfruje kod nienawiści. Zupełnie niepotrzebnie, bo wszyscy wiemy, kto tu jest największym antysemitą na forum :D