Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ech...........................

mentalność polaków

Polecane posty

Gość ...ja pikole...
Kolejny matoł, co myśli że po studiach złota brama się przed nim otworzy. Ha ha ha! Jak będziesz starszy i zasmakujesz prawdziwego życia to będzie ci strasznie wstyd że takie pierdoły pisałeś o wykształceniu które ma GWARANTOWAC pracę. O tym że wystarczy isc po większej linii oporu żeby sukces osiągnąc. O klasyfikowaniu ludzi względem zasobu portfela i statutu społecznego. Nie ma co cwaniaczek z ciebie, ale spoko życie cię wyprostuje, albo do końca życia zostaniesz wykształconym, wielce idealistycznym nierobem...

"zarabiam 2 razy więcej. mam autko itd do dyspozycji" To bardzo mało zarabiasz. Widzisz kolego. W tym momencie to właśnie ciebie można nazwać nieudacznikiem. Nie oceniaj ludzi po portfelu. p.s. auto nie jest wyznacznikiem niczego. posiadam 3 :D:D:D

Pewnie tak. Ciężko wyjaśnić debilowi co jest miarą człowieczeństwa... ...i czym tak w zasadzie jest mentalność.

Dokładnie, dlatego miarę człowieczeństwa, wbrew pozorom, potrafią zrozumieć tylko nieliczni. Przykre. Co rozumiesz przez mentalność?

Mentalność to system dogmatów kierujących postępowaniem. Tak w skrócie. Można więc śmiało powiedzieć, że autor ma mentalność typowego wiejskiego kmiota...

Ograniczając mentalność jedynie do dogmatyzmu..., to Twój definicjonizm? Czego? 'Wolności'? Czy to zła interpretacja?

Dogmat to niepodważalne przekonanie, twierdzenie etc...Ponadto mentalność ( jak już napisałem ) to system takich przekonań, prawd...itp. Taka jest moja definicja... Co najlepsze. Nie stanowi ona dogmatu:D

Gość gfgdfhs sgbdjh47829yyyyyyyyyyy
zamiast teraz siedzieć i pierdzieć przed kafe można by pracować :D

Gość Senny lot kaczki po jaja
Racja, wynocha do pracy gfgdfhs 🖐️ :D

Gość hms petard śmirchu warte
weź Ty nie bądź taki Ę Ą i nie myśl że pozjadałes wszystkie rozumy. Koles napisał, ze większośc, a nie wszyscy, więc przestań bić pianę. U mnie na dzielnicy jedni sie uczyli, a drudzy imprezowali i ćpali, a ta sama biedota wśród nas panowała. Teraz jedni siedza pod sklepem i biadolą właśnie ze nie ma roboty i gadają jacy to głupi byli, ale i tak nic nie robią żeby cos zmienić.