Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PAMPERS SLEEP& PLAY

PAMPERS SLEEP& PLAY

Polecane posty

Gość PAMPERS SLEEP& PLAY

Witam Czy te pampersy kupię w rossmannie?

Gość dzisiaj pomaranczka :)
Raczej nie.

Gość niszczycielka radosci
W ogole ich nie kupuj bo to bez-na-dzie-ja.Wiem,ze cana zacheca ale juz o niebo lepsze sa biedronkowe.Serio.

Gość elag
wcale nie sa taka beznadzieja, ja ich używam od dawna szczególnie na noc i nigdy nie było z nimi problemu

Gość PAMPERS SLEEP& PLAY
hmm, uzywam biedronkowe pieluszki i myslałam ze te beda lepsze

Gość niszczycielka radosci
Nadaja sie tylko do spania.nie maja gumek,przesiakaja.Ten zapach jest tak intensywny,ze az mnie mdlilo.Nie pisze tego przeciez zlosliwie.Cena jest podobna do biedronkowej Dady ,a one maja i gumke ,i nie przeciekaja.Przy ruchliwym dziecku Sleep zwyczajnie sa niewygodne.To nie jest tylko moja opinia.Mialam i wrocilam do Dady.

Gość najlepiej znajdz
tez kupilam te pampersy w tesco byla na nie promocja 24,99 zl nie sa takie zle ale boczki nie sa elastyczne

Gość najlepiej znajdz
ale tez wróce do dady bo jednak one mi bardziej pasuja

ja tez uzywam sleep&play i jestem bardzo zadowolana.probowalam raz z biedronki i wg mnie to tragedia!!smierdza stara opona i wogole nie trzymaja wilgoci po 1 siknieciu pupa u corki byla mokra moze i sa chlonne nie wiem ja co godz przebieralam mala az w koncu pol paczki oddalam siostrze ona byla z nich zadowolona.takze ja polecam pieluchy sleep&play moze nie maja rozciagliwych boczkow ale mnie to jakos szczegolnie nie przeszkadza.pozdrawiam

My też używamy slip&play a teraz naprzemiennie z tymi baby dream z rosmana. Moim zdaniem są ok jedne i drugie. Ja kupuje w realu za 29 zł. Niby to promocja ale trwa juz od kilku miesięcy i jakoś nie znika.

Gość najlepiej znajdz
w tesco sa teraz po 26,99, a do konca marca byly po 24,99

To chyba nie w każdym bo ja w marcu kupowalam w tesco i dalam za nie 32 zł. Bo bylismy w tesco i nam sie nie chcialo specjalnie do reala jechać. Widocznie nie w każdym tesco taka promocja.

teraz tez saq w promocji w realu za 26,99. Co wy gadacie ze nie maja elastycznych boczkow? pewnie ze maja gumke! tylko moze mniej rozciagliwa niz Dady ale ceny chyba sa porownywalne i ladnie pachnie. Kupilam 1 paczke na "sprobowanie". Dady 3 jeszcze nie probowalam wiec moze jak moja zapasy sie skoncza to zakupie;)

Gość najlepiej znajdz
wiosenna mama zobacz teraz w ulotce ile kosztuja no fakt zeby przejzec ulotke trzeba wybrac market

U nas w tesco były za 25,99 jednak nie zdążyłam kupić . Zamist kupiłam pampers premium care - to zawsze bedzie moj numer jeden , ale niestety są bardzo drogie (teraz były w promocji za 43,99 - chyba 44 sztuki) . Kiedyś kupowałam gaga - ale one strasznie śmierdzą , dada - były moim numerem jeden , ale coś się w nich popsuło bo strasznie zaczęły uczulać moją córę i przeciekały bokiem . Aktualnie wróciłyśmy do sleep&play :) Jesteśmy zadowolone szczególnie tym , że są baaaardzo cienkie i pupka dziecka jest długo sucha (test z chusteczką :))