Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona kawaa

Pytanie do grafikow mam

Polecane posty

Gość zielona kawaa

Ile bierzecie za prosty bannerek internetowy (typu prostokacik , buttonik z napisem) a ile za skomplikowany (a la mini reklama, kilka zdjec z wycinka)? A za jak niska kwote byscie nie podjeli pracy :) I to samo pytanie mam o wizytowki i ulotki :)

Gość zielona kawaa
Wlasnie o cene pytam :) Aha, chodzi mi o sposob dorobienia, moze byc, ze na czarno :) Ladaco, dorabiasz jako freelancer?

Gość zielona kawaa
I jeszcze mam pytanie czy przyjmujecie zlecenia pt. "zrob projekt, a jak mi sie spodoba to kupie"?

Gość zielona kawaa
Up

Gość zielona kawaa
Juz Cie znalazlam, dyrektorke :) to jak? :P

Gość dfdfgfhhg
I jeszcze mam pytanie czy przyjmujecie zlecenia pt. "zrob projekt, a jak mi sie spodoba to kupie"? HAHA NO TO CHYBA ZART, NIGDY NIE BIERZ TAKICH PROJEKTOW

Gość zielona kawaa
Nie biore :) ale juz kolejny raz zostalam wyzwana za to, ze nie wzielam :) i zastanawiam sie, moze ktos jednak bierze?

zielona dam CI radę... zaznacz sobie jeszcze że koniecznie musisz otrzymać pliki źródłowe do oceny :) wtedy będziesz mieć 100 zgłoszeń na minutę :classic_cool:

Gość dfdfgfhhg
wiesz co, ja rozwiązuję zadania. zdarzają mi się tacy kretyni, ktorzy proponują mi złotówkę za rozwiązanie zadania na poziomie studiow... takich od razu splawiac bo mają niepokolei we lbie. nie daj sie bo nie beda cie szanowac, lepiej nic nie robic, niz robic za grosze albo robic z perspektywą, ze ktos ci zrobi łaskę, że w ogole zaplaci.

Gość zielona kawaa
Dyrektorke - nie zrozumialas tematu :P Pytanko do osob dorabiajacych sobie czasem "proscizna" dla klientow bez wiekszych wymagan. O ile zechca sie podzielic :) Mniej wiecej wiem, co ile kosztuje w necie i ze ceny sa bardzo rozne, no i ciekawam jak siebie wyceniaja kafeteriusze. Nie chcesz = nie pisz. Ale po co sie wymadrzac i dokuczac? Osobom, ktore napisza, bede wdzieczna.

Gość zielona kawaa
dfdfgfhhg - a nie mialas propozycji zrobienia za darmo wzamian za dobra opinie? :)

Gość dfdfgfhhg
za darmo to nie ale trafilam na paru oszustow już wiec tak jakby robilam za darmo... teraz jestem madrzejsza i do pracy biore sie dopiero jak kasa na koncie jest. wiesz jak kogos nie stac niech sobie sam robi, co za problem? a jak szuka kogos do pracy to niech zaplaci! jakies rozsadne pieniadze.

Gość zielona kawaa
Hehe, widze, ze nie tylko ja mialam dziwne przypadki. Rozumiem Cie w pelni... :)

Gość zielona kawaa
Nie rozumiem, po co sie tu wypowiadasz, skoro nie chcesz odpowiedziec na pytania?

wielu rzeczy nie rozumiesz :classic_cool: w kwestii banerów także :) 🖐️ ps. za chwilę będziesz się mogła zrewanżować w moim temacie :P

Gość dfdfgfhhg
to jakaś kretynka, ktora wygląda jak prostytutka, daje swoje foty na forum i dowartosciowuje się bo ma ogromne kompleksy, nie zwracaj na nią uwagi ;) tak, niestety na wielu oszustow trafilam i raczej nie mam dobrego zdania o ludziach. ale dużo mnie to nauczylo. trzeba się cenic, nie warto robic za grosze albo za darmo, kasa z gory i koniec, nie ma gadania 🖐️ a jak ktos cos kreci to od razu splawiac, bo prawdopodobnie i tak nie zaplaci.

Gość zielona kawaa
Ja nauczylam sie, ze nawet jak zaplaci, jest to mniej warte, niz zszargane nerwy. Dlatego klientow, ktorzy kreca, wyludzaja, maja kosmiczne wymagania - wysylam na bambus.