Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młody ale dziwny facet

Czemu wszystkie młode dziewczyny są tak mocno wygolone?

Polecane posty

Ja też te włoski mam takie ciemne ale na rękach nie golę no bez przesady

Krwawa Wilczyca a do bluzki na ramiączkach zawsze wybierasz gładkie pachy czy przejdzie trzydniowy zarost?

Gość hjfdkhjf
JA NA REKACH NIE MAM CIEMNYCH CHOCIAZ OGOLNIE WLOSY MAM CIEMNE ALE MAM CIEMNA KARNACJE ;P

Gość wwrrr
Nie znasz sie, kolego fetyszysto. Ciemny slad pod pachami nie jest od golenia, tylko sprawa indywidualna. Jesli ktos go nie ma, to jak ogoli, nie bedzie mial - dopiero jak wloski odrosna. Smieszy mnie oburzenie tych delikatniutkich blondyneczek na temat golenia ud - uda mozna tez wydepilowac, a nie wszystkie kobiety na swiecie maja na udach tylko delikatny meszek.

Gość fdfdgfhjgh
jak uwazasz ale dla mnie tacy faceci są aseksualni, facet ogolony w ogole na mnie nie dziala. a meski zapach uwielbiam, wiem jak dziala na mnie moj chlopak. nawet jak jest spocony to bardzo mnie to podnieca bo uwielbiam jego zapach. a widok wlosow pod pachami i na jądrach to juz w ogole poezja. ogolony facet w ogole na mnie nie dziala seksualnie, nie moglabym z takim isc do lozka, bym sie czula jakbym uprawiala seks z babą.

Gość fdfdgfhjgh
wwrrr są takie kretynki co wlasnie mają meszek i jak zaczną go golic to dopiero potem mają zarost :D trzeba bylo nie ruszac. mialam w liceum kolezankę blondynkę, ktora sobie golila delikatny meszek na rekach

hjfdkhjf to ile masz lat? fdfdgfhjgh a sama pachy zawsze masz wygolone czy zarosti się zdarza?

Gość hjfdkhjf
NAJLEPIEJ JAK CHLOPAK JEST BARDZIEJ WYDEPILOWANY NIZ DZIEWCZYNA HAHAHAHAHH

Gość rousi
że jakaś pani jest blondynką i nie musi np golić ud to fajnie, ale nie każda kobieta matakie szczęście w tym względzie. Nieladnie wygladaja na plazy ciemne wloski na udach. Troche tolearancji a okreslenia typu debilizm świadczą o autorce

Gość hjfdkhjf
19 LAT. NO ZDARZA SIE ZAROSCIK SZCZEGOLNIE W ZIME HEHE NO ALE JEDNAK JAK GDZIES W LATO WYCHODZE NA RAMIACZKA TO RACZEH MAM OGOLONE :P

Gość wwrrr
Rousi, to teraz zacytujmy Ciebie (z pamieci, wybacz): ''brzydko wygladaja na plazy ciemne wloski na udach. Troche tolerancji'' 🖐️

Jak autor ma fetysze to niech sobie na odpowiednie strony wejdzie 🖐️ Co do ciemnego śladu, są kobiety z takim zarostem, że mimo golenia na gładko będzie widoczny (jak u facetów na twarzy) Taaaa, jak zaczniesz golić cebulki dostają cynk "słuchajcie stare produkujcie tera mega grube włosy bo se nasza właścicielka śmie nas golić". Po jednym goleniu w ciągu paru miesięcy wraca wszystko do normy. Chyba, że ktoś wtedy jest w okresie dojrzewania albo ma problemy hormonalne, i zmiany w zaroście tak czy owak następują a wcześniejsze golenie jest przypadkowo z tym powiazane.

Dodam, że podoba mi się jak dziewczyny mają czasem niedokładnie ogolony nogi i zostają jakieś pojedyncze włosy niezgolone

Gość hjfdkhjf
A WOLISZ BLONDYNKI CZY BRUNETKI ?

Gość do Krwawa Wilczyca
zdarzylo sie kilka miesiecy pach nie golic? :D

Gość co ma golenie jaj do bycia
męskim lub niemęskim, tylko infantylnej buraczycy ze wsi moze sie wydawac, że męskość polega na posiadaniu włosów a nie na charakterze i zachowaniu

Aż takich preferencji nie mam. Kobieta musi mieć to coś. Ale taka dziewczyna jak Ty to byłby miód w sypialni

Gość hjfdkhjf
ZGADZZAM SIE ;P

Gość rousi
każdy niech sobie po prostu goli co chce:P

Gość hjfdkhjf
JAK JA ??

Tak. Meszek na udach i jeżyk pod pachami. To jest seksowne. A większość dziewczyn jeżyka się chyba wstydzi

Gość wwrrr
Autorze, moglbys wyswiadczyc mi mala przysluge? Powiedz mi prosze, jakie dziewczyny Ci sie podobaja.

"zdarzylo sie kilka miesiecy pach nie golic? " Mówiłam delikatnym meszku który niby nagle po goleniu zmienia się w ciemny i sztywny zarost który zostaje na zawsze.

Gość hjfdkhjf
NIE NO OGOLNIE TAK NA CODZIEN JAK WIDAC TO MAM OGOLONE;P NO ALE JAK BY NP MOJEMU FACETOWI SIE TO PODOBALO TO NIE MUSIALA BYM WCALE MIEC ;P

Ciężko mi to opisać. Dziewczyna musi mieć to coś. Na pewno nie lubię tych zbyt wymalowanych i wyzywających. Wolę te bardziej naturalne i sympatyczne. Poza tym liczy się też charakter i to co dziewczyna sobą reprezentuje. A czemu pytasz?

Gość blablable bla4
ja mam 21 lat i jestem dziewica i nie mialam zadnego powaznego zwiazku. pachy i nogi gole, nie lubie tam wlosow, ale bikini...no coż :p na pewno nie na zero, nigdy tak nie ogolilam, tylko brzego najwyzej, a i tak potem te krosty doprowadzaly mnie do szalu. nie wiem jak to bedzie jak sobie kogos znajde, nie chce sie golic na 0!

Gość hjfdkhjf
TO MUSISZ ZNALEZC SOBIE TAKIEGO KTOREMU BEDZIESZ SIE PODOBAC TAKA JAKA JESTES I NIE BEDZIESZ MUSIALA NA SILE SIE GOLIC NA 0

Gość wwrrr
Bo mnie (i calemu swiatu teraz niestety) owlosienie nie kojarzy mi sie z kobiecoscia wcale, i jak widze kolejnego fetyszyste wloskow na kafe to zawsze wydaje mi sie, ze on gustuje w takich babochlopach. Jakos nie widzi mi sie facet wielbiacy owlosione niskie blondynki o twarzy aniola.

Gość wwrrr
hjfdkhjf - pff, nikt nie musi sie golic na zero. Wystarczy miec podstawowe ilosci szacunku do siebie.

Nieogolone okolice bikini są fajne. wwrrr błędne myślenie. Dla mnie np. meszek na udach kojarzy mi się z delikatnością, zmysłowością i jest taki hmm... dziewczęcy