Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Immonna

tvn24 waśnieswska zniknęła

Polecane posty

niestety.. ale potem będą jęczeć, że media się wtrącają w ich życie a sami co ? od samego początku tej sprawy miałam wrażenie, że z nią jest coś nie tak, a zwłaszcza jak nie chciała pokazać twarzy w TV jak mówiła pierwszy raz o porwaniu..żenada.. przy okazji dziś 15:30 kolejna konferencyjka z udziałem biednej rodzinki, obejrzę by się pośmiać..

JACKOWSKI JEDNAK MIAŁ RACJE :D cały czas tak myslałam, wiedziałąm że coś wymyśli. zobaczycie, jutro ją znajdą powiesozna na drzewie albo utopiona w rzece.... z takim bagażem nie da sie życ

mrówa no nie strasz1 Moda na sukces ma już z 6tysięcy odcinków i się ciagnie od lat, czyżbyś i tej telenoweli tyle wrożyła? No ale z 2 strony... klanu już nie ma, plebani nie ma a coś trzeba ogladac po teleekspresie ;)

Gość Hienoglobina
Na pewno to Rutkowskiego pomysl. Oplaci prywatnie jakiegos lekarza i zrobia jej operacje plastyczna,potem lewe dokumenty i bedzie sobie zyla dlugo i szczesliwie...

a zapewne rodzice Bartusia już zapłacili odpowiednią sumkę by uwolnić swojego syna od tej złej kobiety...a z Bartusia zrobić niewinnego człowieka, on ją tak kochał bo wiedział że gdyby pisnął coś nie tak Kaśka by go też wrobiła..oj jacy oni biedni..tak ich życie pokarało

Gość rtye5y
i dobrze, mam nadzieję że skończy ze sobą, jednego dekla mniej na świecie, jeszcze jej mężuś w kolejce został.

Gość też młoda mama
ech....ale jestem zdziwiona...któż by przypuszczał, że spieprzy...ach...biedne dziewczę, oby się sama zabiła, bo jak ją ludzie dorwą to lincz będzie na 100%, bo jak, ach jak wierzyć w te piękne bajeczki o nieszczęśliwym wypadku, gdy mamusia spitala w dniu badań? Swoją drogą mogła zostać aktorką, widać, że dobrze się w tym czuła. Każdego, kto katuje/zabija swoje dzieci na długie tortury bym wysłała. Mogła oddać o dziecko skoro go nie chciała i aż ak jej wadziło, przynajmniej mała by teraz żyła i była szczęśloiwym dzieckiem równie szczęśliwych rodziców.

Gość hrgdfb
słyszałam co sie stało z wasniewska-poszła na trening "tanca z gwiazdami" tylko nie chciała mowic bartusiowi o tym bo miala to byc niespodzianka a jednak sie wydało...

Gość Tarararaj
Słowa te będące słowami Jezusa kieruję do wszystkich co się tutaj negatywnie wypowiadają o Katarzynie Waśniewskiej: "Nie sądźcie, a nie będziecie sądzeni". Tym bardziej, że nie znacie tej sprawy do końca. Nawet prokuratura nie jest pewna co tak naprawdę było przyczyną śmierci Madzi dlatego też w tej sprawie ostatecznie nie przesądziła ze Katarzyna jest morderczynią. Kim Wy właściwie jesteście, żeby tak osądzać? Może wcale nie jest tak jak Wam się wydaje.Matka Madzi juz i tak dostatecznie wycierpiała.

Gość Bbbuhuuhu
I kurwa niech cierpi jesCze wiecej jak mozna zabić 6 miesięczne dziecko?????!!!!! No jak kurwa Mac jak??? I nie poerdol mi tu o bogu !!!! Jak taka religijna tobpowiedz dlaczego ten twój bóg na to pozwolił zabrać życie niewinnego dziecka no jak???!!!

Gość Tarararaj
Nie jest udowodnione, ze je zabiła. Wiele dzieci umiera tak wcześnie a nawet wcześniej bo Bóg tak chce a dlaczego tak jest to nie tobie sie tym zajmować.

Gość Bbbuhuuhu
Nie musi być udowodnione!! Ona sama nie umarła !!!jak dziecko moze upasc po wyslizgnieciu z rzecznika ???no sorry to by prawie dzieci nie było dlaczego te które spadają z łóżka czy wersalki żyją ??? No sorry ona jest morderczynia dlaczego nie stawiła sie na badania wariografem ??? Bo to zrobiła zabiła własne dziecko

Gość Tarararaj
Może wypasć przez zaniedbanie.

Gość Tarararaj
A jak wypadają z łóżek to nie na próg i spadaja z niższej wysokosci.

Gość olga.w
Coś mi się wydaje ze zniknęła bo zaczynała pękac ,albo to jeden wielki kit i mężulek wie gdzie jest żonka.o

Gość Bbbuhuuhu
Ta ta ta ta bierdu bierdu idź sie pomudl za nią czy coś tam Wszyscy znają prawde

Gość ranniak
oczywiście, że zatłukła to dziecko, zresztą ona go nie chciała-sama mówiła w Uwadze. psycholog i psychiatra sie wypowiadali,ze jest aktorką, ze nie ma tak naprawde uczuc a to co robi to jest gra ! wciela sie w różne role i tyle, Jaka matka w szoku by wymysliłą historię o porwaniu dziecka?????????????????? i to jej perdzielenie, ze nie siegnęła po komórkę bo chciała byc ze swim dzieckiem??!!! jak to być ze swoim dzieckiem? czy to dziecko umierało 3 lata na raka?zeby trzymac je za rękę? moje dziecka sie raz zachłysnęło to nie musiałam nawt myslec, moje ciało samo je złapało i zaczęło potrząsac, miałm patrezc jak sie dusi??? przeciez normalny człowiek by leciał na pogotowie jakby w szoku nie umiał wystukac numeru telefonu!!!!!!! nie wiem, latałabym po klatce i darła morde, zeby ktos pomoc wezwał. a ta se poszła pod gruzy jeszcze i przez 2 tyg kłamała całą polskę, to jakas psycholka!!! mamunia w załobie i ustach na czerwono, modne okularki hahahahah

Gość pierniczekzpolewa
to teraz przez dwa tyg bartek bedzie apelowal do porywacza o nr buta 44 :"oddajecie nasza kasiulke":O a potem rutek wymusi na nim przyznanie ,ze wys;iznela sie z kocyka...swoja droga co oni robili do 5 rano,ze dopiero szli spac:o chyba ,ze bartek jest winny wszystko zaplanowal ,kaska zaczela pekac to sie jej pozbyl

Gość Tarararaj
Bbbuhuuhu : Pomódl pisze się przez ó a nie u.

Gość Bahuuh
Wali mnie to jak sie pisze ja sie nie modlę więc mnie to ryba

Gość Tarararaj
Czy sie modlisz czy nie - takich błędów nie powinieneś robic bo to wstyd. A jeśli juz robisz to lepiej nie pisz tutaj.

Gość Bahuhu
O nie jest błąd!!! Każdy robi co chce to jest forum i mogę pisać co tylko chce jesli ci sie nie podoba idź do kościoła albo do PiS i nie musisz czytać to co pisze

Gość buigvjuvj
forum jest dla każdego, nawet jak ktoś robi błędy, pani "idealna" a jak masz z tym problem to radzę nie korzystać z internetu :) poza tym wstyd, to jest kraść a nie robić błędy zwłaszcza na FORUM...

Gość Tarararaj
Jasne, ze mozesz pisać co chcesz ale w ten sposób się kompromitujesz. A mi się podoba właśnie siedzieć na tym forum. W końcu mogę "robić co chcę" nieprawdaż?

Gość Bahuhu
Pewnie ze możesz mnie to wali ale nie Pisz mi co ja mam pisac

Gość Tarararaj
A ty nie oskarżaj kogoś komu nie zostało udowodnione, że jest mordercą. Sąd tego nie orzekł to tym bardziej tobie nie wypada.