Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziurrr

CMENTARZ DLAZWIERZĄT

Polecane posty

Witam serdecznie. Jestem młodą osobą z wielkimi marzeniami i planami. Bardzo kocham zwierzęta i ciężko mi patrzeć na wyrzucane zwierzęta na śmietnik.(często te które od nas odeszły) Niektórzy Ludzie aby godnie pożegnać swojego pupilka często chowają go w ogródkach, lub lasach. Wiadomo, że w ten sposób zwierzak w pewien sposób ma godny pochówek, niestety miejsce w którym je chowamy zostaje zatrute ( przez rozkładające się ciało). Sama zawsze chowałam moje zwierzaczki w podobnych miejscach, jednakże uważam, że nie jest to bardzo dobry pomysł. Pomyślałam więc o takim miejscu gdzie wszystkie zwierzaczki mogły by spokojnie odpoczywać . Pomysł rozwinął się jeszcze bardziej gdy w miejscu gdzie pochowałam mojego kotka miasto postanowiło zrobić drogę szybkiego ruchu. Aby pomóc mi w realizacji tego planu i wybudowania takiego miejsca jakim jest Cmentarz dla Zwierząt prosiłabym o wypełnienie krótkiej ankiety. http://webankieta.pl/ankieta/woc3br5fmfsc Z góry bardzo wszystkim dziękuje.

Gość Senny lot kaczki po jaja
Chuja tam zatrute. Jak swoje zakopałem pod drzewami owocowymi To dopiero porządnie obrodziły.

Gość dogozanka
zrobione.szkoda,ze nie mam czasu na wpisanie dłuzszego komentarza.Popieram w 100%