Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MałaCzarnaMary

coś co można wybaczyć ?

Polecane posty

Gość MałaCzarnaMary

Cześć byłam z facetem 3miesiące. Niedawno dowiedziałam się czytając jego wiadomości , że przez cały ten czas pierdo.. na mnie głupoty.. opisywał innym że czeka tylko na to żeby mnie przelecieć.. pózniej że to zrobił.. że sama się prosiłam itd mówił że byłby w stanie zostawić mnie dla swojej byłej dziewczyny . a mi mówił ciągle że mnie kocha.. starał się . tak mi się przynajmniej wydawało. Albo po prostu jest dobrym aktorem.. jak się dowiedziałam zjechałam go z góry na dól.. a on żebym mu wybaczyła , że popełnił błąd..że mnie kocha i że miał chwilę zwątpienia jeśli chodzi o jego była kobietę. J Kocham Go i nie umiem żyć bez niego.. to jest silniejsze ode mnie. Myślicie , że to ma jakiś sens żebym mu wybaczyła? A jak to się będzie nadal powtarzało?? Jak sprawdzić czy naprawdę mnie kocha? Jeśli kocha to chyba jest jakiś sposób na to żeby mi to udowodnił..Ludzie popełniają błędy.. byłabym w stanie mu wybaczyć, ale boję się że po raz kolejny się na nim zawiodę.. A trzeba przyznać , że jego najduższy związek trwał 3 miesiące . Czy ludzie się zmieniają ? Bo on lubił z kwiatka na kwiatek skakać . Możliwe , że się zakochał ? Co o tym myślicie ? Proszę o pomoc.

Gość Uzależniona od Przeszłości
Jedyna rada to zostaw go i zobacz czy sie bedzie o Ciebie staral i jak dlugo i jak daleko sie posunie by Cie odzyskac.

Poprawiłaś mi humor, moja panno :D "Możliwe, że się zakochał", ale w innej 🖐️