Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halinka kiepskaaa

Nielubiany gośc na święta. Jak sie zachować?

Polecane posty

Gość halinka kiepskaaa

Chodzi o to, że na święta przyjeżdża na kilka dni ososba na która po prostu "mam alergię". Strasznie irytuje mnie jego zachowanie, sposob bycia, zarozumialstwo i krytyka innych. Czy w takiej sytuacji po prostu zamknac sie w pokoju, żeby tego nie widziec ani nie słyszec czy zacisnac zeby i siedziec przy stole , udajac , ze wszystko jest w porzadku. Wiem, ze rodzicom bedzie przykro, jesli bede siedziec w piokoju, ale ja naprawde nie znosze towarzystwa tego czlowieka( jes z rodziny )

Gość halinka kiepskaaa
przepraszam za literówki, ale jak sobie mysle o tym ze mamy razem spedzac święta to az mi z nerwow rece sie trzesą

Gość halinka kiepskaaa
Ten czlowiek nie szanuje innych. Szydzi z biedniejszych, uwaza sie za bostwo. Wszyscy wokol niego to glupki i brzydale, on jest najmadrzejszy. Ma najlepszego laptopa, naklepszy ciuchy, buty, w ogole jest chodzacym, idealem w jego mniemaniu. TE dobra materialne to oczywiscie nie z jego wlasnych pieniedzy , tylko za kase jego rodzicow. Tak rozpuszczonej osoby, nie szanujacej innych to ze swieca szukac.

Gość halinka kiepskaaa
ktoś sie jeszcze wypowie? :(

Gość to pewnie jakiś
rozpieszczony kaską rodziców kuzyn? dlaczego nie powiesz mu prosto w twarz co myslisz o takich jak on pasożytach społecznych ? nie widze problemu gdzies gdzie go nie ma no ludzie troche oleju w głowie zamiast powiedzieć mu prosto w twarz prawde bo moze ten duren zyje w słodkiej naiwnosci ty chcesz zamykac sie jak tchórz w pokoju całe swięta ?

Gość pitulinka
To mu za kazdym razem odpowiadaj np. no coz, nie kazdy musi byc taki bagty, wspanialy, piekny itp jak ty i na tym koncz jego glupie docinki.

Gość jakie to jest cholernie
przykre,jak sie ma w rodzinie,takastrasznie ,,mila,,i,,dobrze ulozona,, osobe.wrrr!sama mam takie,w swojej rodzinie.niestety.meka jest spedzenie z nimi,kilku godzin w swieta czy podczas ich wizyty.

Gość halinka kiepskaaa
To syn mojego brata. Jak mu zwroce uwage to brat sie obrazi. On go rozpuszcza strasznie, na kazde pstrykniecie ma co chce.

Czy tylko Ty tak na niego reagujesz czy cała rodzina ma podobne zdanie? I też uważam, że po prostu trzeba chłopaka zgasić parę razy jakąś cięta ripostą. Jeślie nie Ty, bo np. jesteś za mało "wyszczekana", to może ktoś inny z rodziny, kto ma o nim podobne zdanie?

Gość halinka kiepskaaa
Czasem mama go zgasi, ale tak delikatnie. Nie wypada, ze wzgledu an to, ze to jej wnuk. Kazdy wie, ze ejst strasznie rozpuszczony i krnąbrny

Gość malakotka
Jeżeli to w stosunku do ciebie szczeniak, zawsze masz prawo powiedzieć, że "dzieci i ryby głosu nie mają, a już na pewno głupot gadać nie powinny". I zaproponuj dyskusje na temat: "wpływ ilości wypijanej coca coli na zawartość mózgu".

"Nie wypada, ze wzgledu an to, ze to jej wnuk. " Pora zmienić nastawienie całej rodziny. Skoro jemu "wypada" zachowywać się jak dupek, to czemu Wam nie wypada tego skomentować!?

Gość dobrze mowisz,nogoglaszczka!cz
as przestac traktowac gnoja jak nieugotowane jajko!

Gość to pewnie jakiś
napisałas ze rodzicom bedzie przykro jak zamkniesz sie w pokoju cos sciemniasz ile wy wszyscy macie lat skoro ten dupek jest dorosłym synem twojego brata? to ty powinnas mieć ponad 40lat ? popraw mnie jesli sie myle ale tak wynika z twoich wypowiedzi ,ty boisz sie szczyla który mógłby byc twoim synem? bo rodzina bo nie wypada !!! TO MĘCZ SIĘ BOŚ GŁUPIA

Gość ale gdzie ona napisala ze on j
est dorosly?ja nigdzie niczego takiego nie widze...