Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _ona_ona_123_

Olać czy dać czas..???

Polecane posty

Gość _ona_ona_123_

Mam taki problem z pewnym chłopakiem na którym mi zależy, ehhhh Otóż ostatnio nie mieliśmy kontaktu 5 tygodni, po tych 5 tyg on zadzwonił i jak gdyby nigdy nic zapytał co tam u mnie, itd, byłam miła... Teraz w ten piątek napisałam mu sms:"hej, co tam słychać" odpisał od razu "hej, jestem w pracy a co tam u Ciebie" napisałam "U mnie wszystko bardzo dobrze" i cisza... wstaje w sobotę rano i patrze sms od niego "tak?a co tam?" odpisałam mu "że ogólnie zaczęło mi się układać, ale narazie nie chce zapeszać" pisaliśmy w sobotę był bardzo miły ale z jego sms wywnioskowałam że on chciał się spotkać ale żebym to ja zaproponowała mu spotkanie.. Np. sms typu: "Ja Cię nie widziałem, musiałbym zobaczyć i stwierdzić" "Siedzę i się nudzę.Idę się zaraz myć, jechałbym gdzieś ale nie mam gdzie" "Nom, a Ty dzisiaj gdzieś się wybierasz?" Koleżanka radziła mi napisać do niego takiego sms: "Wiesz pora raz na zawsze zakończyć te gierki, chce porozmawiać w 4 oczy i rozstrzygnąć nasz temat bo nie wiem co mam myśleć. Co proponujesz w związku z tym?" Wczoraj napisał mi też sms:"hej, co tam słychać?" Odpisałam "Cześć, a dziękuję u mnie w porządku..a co u Ciebie??" Napisał mi takiego sms:"a jakoś doła mam" Zapytałam:"Coś się stało" Odpisał:"A jakoś wszystko mnie dobija" Napisałam:"Wszystko? - co takiego?" długo nie odpisywał a potem napisał"nie pisałem, bo nie miałem czasu.." był w pracy.. Co mam zrobić??

Olej gościa lub pisz do niego częściej. Myślę, że na tym drugim bardziej ci zależy :D 🖐️

Gość Zuzanna z Poznania
pojebało Cię ?!!!!

Gość _ona_ona_123_
Mam pisać do niego??

Pisz, wszak głupota twoja przewyższa kosmos, a i z jego strony też. :D

Gość swiateczna kompozycja
Dziewczyno- pisze Ci z najglebszego serca nie osmieszaj sie juz i definitywnie zakoncz znajomosc z tym gosciem czy nie widzisz ze po pierwsze nic z tego nie bedzie bo gdyby mialo byc zaczeloby sie 5 tygodni temu po drugie ponizajace jest to ze on pisze a nie zadzwoni i ze Ty do niego cokolwiek piszesz jak bym sie jedynie zdobyla w tym przypadku na "jak chcesz rozmawiac to zadzwon" naprawde nic z tego nie bedzie,przykro mi ale on jest jak widze po tycj smsach zainteresowany jedynie ewentualnym seksem ale nie Toba jako kobieta,osoba nie odpisuj mu juz NIC nie pisz a odzyskasz godosc a juz najgorsze co moglabys zrobic to napisac mu to co Twoja przyjaciolka Ci doradzila... zpominij -nie jest wart swieczki! pozdrawiam kciuki trzymam

Gość _ona_ona_123_
Chyba nie przeczytałaś całego postu, bo on też dzwoni do mnie:)

Gość _ona_ona_123_
Dodam, że znamy się od maja tam tego roku, w lipcu zostaliśmy parą ale po 2 miesiącach wszystko się popsuło, rozstaliśmy się, powodem rozstania były między innymi kłótnie, ale los chciał że po jakimś czasie znów zaczęliśmy się spotykać i postanowiliśmy spróbować jeszcze raz, więc daliśmy sobie czas, ale od Sylwestra nie widzieliśmy się..on nie proponuje spotkań..ale kontakt mieliśmy telefoniczny i było całkiem OK..

Gość łoj i kunia batym!
nie pisz esemesów - nie służą ci

Gość _ona_ona_123_
a dlaczego mam mu nie odpisywać kiedy napiszę??

Gość hgfkkkkk
JA po przeczytaniu tego posta już cie nie szanuje, nic dziwnego, ze on po prawdziwym kontakcie gardzi toba :D

Gość _ona_ona_123_
Nie rozumiem jak nie służą mi sms??odpisuje mu jak do kolegi..

Gość _ona_ona_123_
Nawiązuje kontakt czyli zupełnie mu obojętna nie jestem..

Gość hgfkkkkk
Czyli on myśli, że jak umiejętnie to rozegra, to zamoczy. Normalny facet.

Gość _ona_ona_123_
Nie spałam z nim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nawet jak byliśmy razem!!!!!!!!

Gość hgfkkkkk
To nie znaczy, że się z nim nie prześpisz, jak on to umiejętnie rozegra i on o tym wie robi z ciebie głupią aż miło się patrzy ciekawe, jak o tobie opowiada kolegom :D

Gość _ona_ona_123_
Czyli co powinnam zrobić??:( ehhh:((

Gość hgfkkkkk
Kurwa wszyscy ci pisza, zebys go olala, a ty dalej pytasz? glupia jakas jestes?

Gość vcb
Oj dajcie jej spokój, dziewczyna ma max. 17 lat sądząc po wypowiedziach. Nie pamiętacie, jak wy się zachowywaliście w szczenięcym wieku przy pierwszej miłostce? ;)

Gość _ona_ona_123_
:( dzięki za obrażanie mnie:(

Gość OJOJJJJ
NO WLASNIE.. A CZEMU SIE NIE MIELISCIE KONTAKTU TYLE CZASU ?

Gość _ona_ona_123_
:( dzięki za obrażanie mnie:(

Gość redundancjaa23
dziewczyno ogarnij się!! nie widzieliście się od sylwestra? i ty nadal masz nadzieję, że będzie z tego związek? na jakiej podstawie niby miałby być? sms-ów? wiem co czujesz, bo jak byłam młodsza, to dwa razy wmanewrowałam się w podobne relacje ale zmądrzałam na szczęście i nigdy więcej!! od razu mogę ci napisać, że facet ma cię gdzieś i nie masz co liczyć na cokolwiek, poprawiasz mu po prostu samopoczucie, wie że jesteś nim zainteresowana, piszesz do niego, zabiegasz, ale nic z tego nie będzie! gdzyby cię chciał to najzwyczajniej w świecie bylibyście razem.koniec.

Gość _ona_ona_123_
ale ostatnio dawał mi do zrozumienia w smsach że chciałby się spotkać:(

Gość hgfkkkkk
Póki co nikt cie nie obrazil, tylko po prostu przerazasz, wszyscy ci pisza, a ty czytasz wybiorczo to co chcesz czytac. Czekasz tylko, aż ktoś ci napisze, żebyś za nim się uganiała. Wszyscy piszą ci, że jedyne, na co możesz liczyć z jego strony to to, że cię wybzyka, a ty dalej swoje "co mam zrobić?". Wszyscy ci już napisali, co masz zrobić.

Gość redundancjaa23
nie tłumacz go, wiem, że jest ci przykro, ale jakby chciał się spotkać to by zadzwonił z pytaniem "hej, co robisz dziś wieczorem/jutro/po kolacji/w sobotę...chciałabyś gdzieś wyjść?obejrzeć film? wpadnę do ciebie itd bla bla bla.."

Gość _ona_ona_123_
Ale ja z nim pierwsza kontaktu nie nawiązuje to on dzwoni i pisze..

Gość _ona_ona_123_
To mam zerwać z nim kontakt całkowicie??

Gość OJOJJJJ
TO PO CO SIE PYTASZ?? JAK NIE ROZUMIESZ CO CI PISZA TO ROB CO CHCESZ OKEJ !