Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamilll

Ostatnie kilogramy na diecie, jak się pozbyć?

Polecane posty

Gość Kamilll

Witam, schudłem ostatnio 15 kg, zostało mi jeszcze 5, nie wiecie może jaką dietę zastosować na koniec, bo na obecnej (1800 kcal+ćwiczenia) już prawie w ogóle nie chudnę od 2 tygodni, hm?

Gość Kamilll
Ty widzę ucięłaś już sobie głowę 🖐️

jakim cudem w takim razie piszę, bez głowy chyba bym już nie żyła? Widać za to, że masz gładki mózg, 0 pofałdowań 🖐️

Gość Kamilll
Nie, mój mózg jest bardziej sfałdowany niż Twój brzuch, a to wielka sztuka, natomiast Ty jesteś tasiemcem i możesz funkcjonować bez głowy (tudzież strobili).

Ja fałdów na brzuszku nie mam, więc twoje domysły całkowicie tracą na wartości w tej chwili :classic_cool:, jest ładniutki, tasiemcem nie jestem, nie mogłabym tego przeczytać i ci odpisać, pisz chociaż trochę realne tezy, a nie takie bezsensowne, bardzo proszę rybeńko.

oj, smutno mi, że mama cię nie kochała i cię nie wychowała należycie ;(, szkoda, że tacy ludzi żyją na świecie i wyzywają lepszych od siebie, w akcie zazdrości małpeczko.

ah, no i fajnie, że uważasz się za KRETYNKĘ praviku :classic_cool:, biedny człowiek z ciebie, współczuję.

Gość weewwerrt
Kamlii niezle masz teksty :D dobre z tym tasiemcem :D a dieta? moze jakas warzywno owocowa

akurat mnie lubią praviczkovy pomarańczku :D dziwne, że z ciebie się śmieją i sam musisz się podzszywać pod innych, udając pochwały swej osoby :D 🖐️

Gość Kamilll
nie przejmuj się pravik91, znam ten ból, ale mnie roocha dziadek, ale mam o tyle lepiej że mu nie płacę :)

Gość Milenaaa 25
To niemożliwe, żeby ktoś tu sam sobie dawał pochwały, posty wysłane są o tej samej godzinie, a jak wiadomo, posty można wysyłać w odstępach minutowych, więc jednak ty jesteś głupia, na twoim miejscu nie chwaliłabym się, że lubią mnie na Kafeterii, bo to zagłębie idiotów, ramtata!

ramtata nie jest głupia matole, i tu nie są sami idioci tacy jak ty, są jeszcze ludzie normalni. Jak dla mnie to eot, a dla ciebie ramcia?

Gość lolololokokok
to akurat nie ona 87878 :D

Gość aniczka2345
ale ramtata nic zlego nie napisala.. czemu sie jej czepiacie. Uciecie reki = zgubienie kilogramow