Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tghetertwer

historia .... aborcja

Polecane posty

Gość tghetertwer

Przeczytajcie to: „Doktorze, mam poważny problem i bardzo potrzebuję pana pomocy! Moje dziecko nie ma nawet jednego roku życia, a ja jestem ponownie w ciąży. Nie chcę dzieci w tak małym odstępie czasu. " Tak więc lekarz odpowiedział: „Dobrze, czego pani ode mnie oczekuje? Odpowiedziała: Chcę przerwać moją ciążę i liczę na pańską pomoc w tej sprawie. Lekarz zastanowił się chwilę, po chwili ciszy powiedział do kobiety: Wydaje mi się, ze znalazłem lepsze rozwiązanie pani problemu. Będzie to również bezpieczniejsze dla pani. Uśmiechnęła się myśląc, że lekarz zamierza przyjąć jej prośbę. Następnie kontynuował: Widzi pani, aby nie musiała pani zajmować się dwójką dzieci w tym samym czasie, zabijmy to, które trzyma pani w ramionach. W ten sposób odpocznie pani zanim następne się urodzi. Jeśli mamy zamiar zabić jedno z nich, to nie ma znaczenia, które to jest. Nie byłoby ryzyka dla pani ciała, jeśli wybierze pani to, które trzyma w ramionach. Ta pani była przerażona i powiedziała: „Nie, doktorze! To okropne! Zabicie dziecka to przestępstwo! „Zgadzam się odpowiedział lekarz. Ale wydawało się, że pani to nie przeszkadza, więc pomyślałem, ze może byłoby to najlepsze rozwiązanie. Lekarz uśmiechnął się, wiedząc, że osiągnął swój zamiar. Przekonał matkę, że nie ma różnicy w zabiciu dziecka, które już się narodziło a takim, które jest jeszcze w łonie matki. Przestępstwo jest takie samo! Razem możemy zaoszczędzić cenne życie! Miłość mówi: "Poświęcenie siebie dla dobra drugiej osoby." Aborcja mówi: "Poświęcenie drugiej osoby, dla dobra samego siebie."

Gość łoj i kunia batym!
i ta historyjka coś zmieni? aborcja była, jest i będzie! tylko obłudni parakatole udają że są święci jak dziewica orleańska a jak coś to kasa w pysk i abore na lewo robią! dawać dupy jak zwierzęta a potem udawanie. same oszusty i złodzieje! zalegalizować wszystko, żeby obłude zlikwidować i tyle!

Gość tghetertwer
może do kogoś coś dotrze jak ją przeczyta

@tghetertwer Rozmawiałaś kiedyś z kobietą która miała poważne powody usunięcia i to zrobiła? Jeśli nie - porozmawiaj. Uważam, że lekarz nie powinien być cudzym sumieniem. Oczywiście może odmówić wykonania, jeśli jednak lekarz się godzi i kobieta też - to jest to ich sumienie i ich grzech. Nie nasz ...

Gość Ja wiem coś o tym
Kobiety, które usunęły własne dziecko do końca życia mają niesamowity ciężar w sercu. O tym nie da się zapomnieć, jest gdybanie, przeczulenie na obrazy przywodzące na myśl co by było gdyby. Nawet jeśli kobieta stara się ukryć to nie tylko przed światem, ale i przed sobą takie doświadczenie to wiecznie jątrząca się rana.

Gość ja tez cos wiem....
nie ucieknie sie przed tym..... czasu nie cofnie sie.... zrobiłam to ...załuje.... od zaraz załowałam, nie potrafie tego wytłumaczyc, nikomu tego nie mówiłam wczesniej, mineło juz duzo czasu a ból pozostał...juz wiem ze pozostał na zawsze.... nie wiem jak z tym zyc, to tak czesto wraca, moje zycie juz nigdy nie bedzie normalne.... próbuje ale to wraca.... to chyba jak klatwa....żałuje , naprawde, wstydze sie ale juz nic nie moge .... to koniec

Gość hipokryci dajcie jesc
schronienie, edukacje i dobre zycie dla tych co juz sie narodzily