Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bardzo rozczarowanaana

wlasnie odkrylam ze moj,maz...

Polecane posty

Masturbuje sie. Ostatnio dziwnie nie nalegal na seks.. Nie niepokoilo mnie to do teraz... Niestety...:( Jestesmy 1.5 roku po slubie.. Nie wiem co zrobic dziewczyny... Jak sie zachowac? Jestem wsciekla..rozgoryczona..ale tez rozczarowana jego postepowaniem... :(

Gość Senny lot kaczki po jaja
Okazał się zboczeńcem.

Gość hzhzhtre
Zrob mu reka, to nie bedzie robil sam.

Ale jak ja mam postapic w tej sytuacji? Bo znam siebie i wiem ze wybuchne jak wroci z pracy:/:(

Bardzo prosze o normalne powazne wypowiedzi

Gość następna kościołowa pinda
pewnie kiepsko się ruchasz i jesteś zablokowana więc on woli sobie sam zrobić dobrze bo wie że ma kłode w łóżku bez fantazji wybuchnij i się rozwiedź kretynko:O

Ale czemu jesteś zła? Najzwyczajniej ma większe potrzeby niż Ty :D lepsze to niż dziwki :P

Gość hzhzhtre
Jak bedzie mial dobry humor, odepnil mu rosporek i powiedz ja Ci zrobie i to lepiej!

Gość male ciche
aj tam wielkie rzeczy, prawie kazdy to robi, ja powazna mezatka z dziecmi i 8 letnim stazem tez, nie ma o co afery robic, mozecie sie wzajemnie piescic, bedzie przyjemniej

Sory ale czasami to ja pierwsza wychodze z inicjatywa.. Nie jestem kloda...kochamy sie na rozne sposoby... Nasze zycie seksualne bylo bardzo udane i urozmaicone...tak mi sie przynajmniej wydawalo..:(

Gość widocznie ci sie tylko
wydaje a w łózku go nudzisz

W czym problem? Ze sam sobie robi? No i co ztego? Czujesz sie zdradzona? Gorzej jakby to robil z inna. No chyba ze przez to samozaspokajanie zaniedbuje ciebie to co innego. Ale ja mysle ze to ty tego nie chcesz wiec chlop kombinuje.

Rekami tez sie piescilismy... Wiec naprawde nie bylo zle..:/

No wlasnie o to chodzi ze przestal o mnie zabiegac w lozku..kochamy sie raz na dwa tygodnie..jeszcze do niedawna kochalismy sie kilka razy w tyg... Tak..czuje sie zdradzona i w pewien sposob zraniona:(

Gość male ciche
ale to nie znaczy, ze jest mu z Toba zle, masturbacja to zwyczajnie inne doznanie, ja mam bardzo udane pozycie z mezem a i tak co kilka dni mam chec na cos innego, a tym bardziej mezczyzna, prawie kazdy to robi

Przed chwila nastawialam pranie.. Segregowalam ubrania..i co zobaczylam??? Spioszki naszego 14 mcznego synka uklejone sperma:/ Samo to wkurwilo mnie podwojnie:/

ale świnia ...nie miał o co sie wytrzeć...to już do zlewu by to zrobił.... też bym opierniczy la...jak chce niech se to robi ale jest choćby papier....

No wlasnie. Cos mi sie zdaje ze bedzie mega awantura:/

Bardzo rozczarowanaana serio z tymi śpiochami? No tego bym nie odpuściła :o kurwa co za gość :o

Ale skąd wiesz, ze on to ciągle robi? No przecież nie przy Tobie. Może mu libido spadło, albo coś... nie wiem, kombinuję.

Gość Troskliwa mamusia
Nie przesadzaj. Hormony CIę rozsadzają. Przyda się poważna, spokojna rozmowa a nie awantura. Przy dziecku, pracy, obowiązkach, zmęczeniu ciężko o dobry regularny seks.

Zajezdza mi to pedofilia. W spioszki dziecka? A fuj! to skoro ty caly czas chcialas i to on przestal chciec to cos jest nie tak. Moze teraz ty wyjdz z inicjatywa? Moze znudzilo mu sie ciagle zabieganie. A jesli to juz bylo to znaczy ze on po prostu woli to robic sam. Pogadaj z nim szczerze i dowiedz sie o co kaman. Inaczej tego nie zalatwisz jak rozmowa.

Gość kkkuuurrr...aaa
pedofil jebany,masturbuje sie "pod" spiochy dziecka :/ 14 miesieczne dziecko i jeszcze w śpioszkach??? hmmm...dziwne prowo?

Tak. Serio z tymi spiochami:/ On sie pewnie bedzie wypieral..ale nie jestem idiotka..:/