Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

beznadziejna atka 91

Czy jest tutaj ktoś po próbie samobójczej

Polecane posty

Gość a co ci jest autorko?
hmmm jesli udana to juz sie nie nazywa proba tylko samobojstwo:O

Gość ja kinga
...............................................................................................................

Gość ja kinga
nawet psy cie omijaja

Gość ja kinga
pijacy

Gość a co ci jest autorko?
Nox a co ciebie popchnelo do tego czynu? strasznie wam wspolczuje dziewczyny zlego stanu psychicznego,i pewnie braku pomocy:(

ja przedawkowalam leki psychotropowe i nasercowe, najpierw mnie strasznie zaczelo swedziec cale cialo, myslalam ze wnetrznosci sobie wydrapie, krzyczylam i co tylko a pozniej juz nie pamietam bo stracilam porzytomnosc. obudzilam sie w szpitalu i zaczelam szarpac kroplowke bo nie wiedzialam co sie dzieje, przyszla pielegniara i mnie szarpala, krzyczala ze mnie zaraz w pasy zapna, nawet nikt ze mnie nie rozmawial. mialam sikac do takiej misy pod lozkiem wiec sie posikalam w lozko ze wstydu, masakra. rano przyszedl lekarz, doslalam trzy razy za duza pizame, musialam ja trzymac jak szlam do wc bo by mi spadla dpiero pozniej rodzina mi przywiazla wszystko. teraz bym sobie zyly podciela, zdecydowanie.

Gość ja kinga
i lez nie ruszaj sie az cie obudza w lepszej postaci, no i lepszym checi do zycia

Podobno takim odratowanym osobom bardzo ciężko jest dalej żyć, już nie chodzi tylko o wstyd. Nie wiem jak to jest, nigdy nie chciałam targnąć się na swoje życie. Masz na świecie kogoś kogo kochasz?

Gość ja kinga
bedziesz super jak inni

wiesz w sumie chyba tak. bo na sali lezalam z taka pania i ona wziela nasenne i mowila ze zasnela. miala inaczej niz ja. ale zawsze jest ryzyko ze uszkodza mozg i zostaniesz roslinka uwiezona w ciele, tak przynajmniej lekarz mowil wiec ja juz osobiscie nie zabije sie lekami, tylko leko przedawkowuje zeby faze miec. a jak bede chciala to zyly podetne i juz.

Nox aż tak się tutaj męczysz, że ciągle masz na uwadze samobójstwo? Czy po tej próbie tak Cię teraz ciągnie do śmierci?

Gość ja kinga
bedzie pieknie

a ja mam pytanie do tych co sa juz po kilku probach. co Was sklonilo do kolejnej? nie polepszylo Wam sie ani na troche? nie podleczyli Was w tym szpitalu?

Jeżeli myślisz, że masz prawo decydować o swoim życiu lub śmierci to jesteś w ciężkim błędzie. Nie Ty zapoczątkowałaś swój żywot i nie Tobie decydować o jego zakończeniu. Może to zabrzmi banalnie ale jesteś tutaj potrzebna. Myślisz, że tylko Tobie jest ciężko? Ludzie mają rozmaite tragedie życiowe, niektórzy policzone dni a mimo to walczą o każdą chwilę. Zanim to zrobisz wybierz się do miejsca, gdzie ludzie stają ze śmiercią twarzą w twarz, uparcie chcą żyć i porozmawiaj z nimi przez chwilę. Będzie Ci wstyd.

nie wiem, ja mam cale rece w bliznach od samookaleczen, cielam sie nie raz gleboko i nic nie czulam, w takich momentach uniesienia jakby niewiele sie czuje. a co dopiero podciecie zyl i swiadomosc blogiego odejscia............................................. :)

Gość ja kinga
jak na wrotkach

Gość ja kinga
ja już sie ześwięciłam