Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamawyrodnachyba

Czy jestem zła matka ?

Polecane posty

Gość Mamawyrodnachyba

Witam Tak czytam Niektóre wypowiedzi i chyba jestem wyrosną matka złosCze sie na syna o byle co choć staram sobie przetłumaczyć ze to tylko dziecko ale i tak mam nerwy czasami nie biegne do niego jak tylko zaplecze czasami wydaje mi sie ze jestem nie czuła kocham go nad życie ale nie wiem sama dlaczego tak sie zachowuje :-( spędzam z nim 24/ dobę sama nie mam nikogo do pomocy i czasami dopada mnie depresja a zwłaszcza jak mały ma zły dzien i cały czas płacze :-(

Jesteś przemęczona i już. Wiele kobiet tak ma i to nie znaczy że jesteśmy kiepskimi matkami. A Twój partner Tobie pomaga? Mógłby zostać od czasu do czasu na cały dzień z dzieckiem - wtedy byś nabrała siły,zrobiła coś dla siebie i uwierz mi po takim relaksie byłabyś inną kobitką ;)

Gość Mamawyrodnachyba
Dzieki za słowa otuchy Nie o to chodzi ze nie moze :( pracuje od 6-19 W niedziele to przeważnie ma kaca i tak cały czas tylko ja ja i ja Ale za niedługo jadę do polski moze po powrocie bedzie lepiej zobaczymy :-/ Ale powiedzcie mi czy wy jak wasze dzieci /dziecko sie urodziło odrazu je kochalyscie i zachowywalyscie sie jak prawdziwa mama?czy to przyslo z czasem?

Gość sdfgsag
ja tez tak czesto mam. to przez to ze jestesmy caly czas z dziecmi i nie mamy wolnego. u mnie milosc przyszla z czasem. duzo ludzi mowi ze kocha sie dziecko od pierwszej chwili ale u mnie to bylo stopniowo krok po kroku. im starsze tym bardziej je uwielbiam.