Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majeczka4556

byłam na randce z typem z sympatii .totalny nieudacznik.

Polecane posty

Gość majeczka4556

lat 27 .podjechał starym matizem ,ubrany jak wiesniak .u fryzjera juz chyba z rok nie był..gniazdo z tyłu. po rozmowie okazało sie ze nie ma pracy,mieszka z matką..taka typowa ciota,to głupie ale wstydziłam sie z nim wejsc do baru...mówiac krótko koles przegrał zycie.

Gość majeczka4556
jestem za ambitna na takich frajerów.

Gość taaki jeeden...
mamy rozumieć, że Ty jesteś taką gwiazdą po którą powinien zajechać przystojny brunet w najnowszym mercedesie i zabrać Cię do swojej wypasionej willi? Helloł dziewczyno obudź się to jest realny świat, Ty nie jesteś gwiazdą i nie spotkasz takiego

Gość majeczka4556
jestem, a jestem też wyrozumiała i właśnie dlatego przemogłam się i szarpnęłam mu druta w jego matizie

Gość majeczka4556
oj nawet go nie porównam do siebie ..bo ten kolo to totalne dno, ja wieku 21 lat byłam lepiej ustawiona niż on w tym wieku.i to dzięki swojej zaradnosci a nie mamusi.dlatego troche gardze takimi mieczakami.

Gość Kobieta32,.,.,.,.,.,.,,.,
Skoro jesteś taka super, to dlaczego nie masz faceta?

Z tych wszystkich rzeczy nie zwracałabym uwagi na tego "starego matiza", co do reszty hm ubiór i wygląd kwestia gustu...pracy może szuka....szkoda że zwróciłaś uwagę tylko na powłokę :)

Gość rureczka234
masz racje ,i broń boże zakładac z takimi rodzinę,.a najsmieszniejsze jest to że takie mięczaki myslą ze moga miec fajna dupe .A niestety realia sa takie zę nie zaradny facet = burak .i trzeba cos sobva prezentowac ..

to jak TY go poznałaś na sympatii i nie wiedziałaś jak on wyglądał na zdjeciu ? myślę że to prowo

Gość majeczka4556
nie mam faceta bo większosc czasu poswięcam pracy.rzadko jestemw polsce. a po za tym mogę przebierac w lepszych partiach niż w takich burakach..ale narazie chce się cieszyc wolnoscią. dlatego stałe związki to nie dla mnie

Gość gupie provo
0/10

Gość majeczka4556
nie zaradny facet to chłopczyk bez pracy,na utrzymaniu mamy,wystarczy?

Gość majeczka4556
nie miał z djęcia, jakie prowo? to realia..myslę ze ten temat to nic nowego:) takie osobniki chodzą po ulicy

Gość majeczka4556
22

Gość majeczka4556
a na co miałam zwrócic uwagę?na jego łysy łep? jezeli facet nie jest zdolny znalezc pracy to nawet niech do mnie nie podchodzi,

Gość brotsienn
jak jestes jeszcze takim szczylem to wiedz o tym, że jeszcze cie zycie ni ra kopnie w dupę. powodzonka

Gość Fafinette
a wg ciebie gdzie powinien pracować i na jakim stanowisku?

ak jestes jeszcze takim szczylem to wiedz o tym, że jeszcze cie zycie ni ra kopnie w d**ę. i z tym się też zgadzam....chociaż chciałam to napisać ciut mniej dosadnie :)

Gość majeczka4556
po maturze odrazu wyjechałamz polski . mój płynny angielski mi wystarczy aby osiagnac cos w zyciu.

"ale narazie chce się cieszyc wolnoscią. dlatego stałe związki to nie dla mnie" to po cholerę umawiać z facetami jak jeszcze nie jesteś gotowa na związek a robisz ich nadzieji kuzwa?? ja pierdole

A co wierzyłaś w księcia z bajki co nie daje zdjęcia żeby na sam wygląd nie leciały? Wgle rozmawiałaś z nim przez neta o czymkolwiek czy tak bach! spotkanie od razu? :D

Spoko mój płynny angielski i niemiecki też wystarczał:) Jednak chciałam mieć wykształcenie, ale nie wnikam, co kto lubi

Gość majeczka4556
kopnie mnie w dupe jeżeli na drodze bedę spotykała takich facecików..jak w temacie.