Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majeczka4556

byłam na randce z typem z sympatii .totalny nieudacznik.

Polecane posty

Gość hermisiaa
jednak niektóre cipki to rzeczywiście nie mają mózgu :O

Gość hermisiaa
no tak. panna ola sprowadza gachów do domu (nie swojego), bo urwała się z łańcucha. starzy daleko, więc można popuszczać szpary na lewo i prawo :D i mysli, że życie to bajka i zawsze tak bedzie :D

Gość typowabruneyka45
ale jakie prowo? ludzie czy do was jeszcze nie dotarło że te czasy na mamisynków juz dawno mineły??i ze kasa jest ważna i logiczny jest fakt ze panna której sie dobrze powodzi nie wezmie debila bez pracy i samochodu.

Gość Snotter
taka jak ona to zwykły pasożyt, co mieszka w kieszeni i żywi się drukowanymi papierkami z podobiznami królów :D

Gość majeczka4556
powtarzam oj nawet go nie porównam do siebie ..bo ten kolo to totalne dno, ja wieku 21 lat byłam lepiej ustawiona niż on ( miałam sponsora od 16 roku życia ) w tym wieku.i to dzięki swojej zaradnosci ( zdobyłam tytuł największej obciągary w okręgu państw układu warszawskiego) nie mamusi.dlatego troche gardze takimi mieczakami dlatego że nie ma mnie taki z czego sponsorować i przypomina mi mnie :o:o musiałam dawać dupy bardzo tanio

ale macie żałosne poglądy.. ciekawe czy tak przebieracie w takich "zaradnych" facetach.

Gość typowabruneyka45
i przestancie zazdroscic..bo aż raziw oczy. dziewczyny mają racje i prawdziwy meżczyzna to potrafi zrozumiec. ale takich nie ma na kafeterii .bo domyslam sei ze wypowiadaja sie tu sami nieudaczniki zyciowe / zejdzcie na ziemie.

Gość Yenkinss
te czasy nie minęły. te czasy dopiero nadchodzą. faceci mają w dupie posiadanie kobiety. szkoda zawracać sobie głowę. wystarczy przyruchać i do domu. po co sie żenic? żeby później baba ujadała nad łbem? niedoczekanie

Gość typowabruneyka45
czemu pasozyt? skoro napisała wprost ze dobrze zarabia i tego samego wymaga od faceta. a te podszywy to wasza zazdrosc gołodupce.

Gość zdegenerowanaMaupa
Co sie oburzacie- ma dziewczyna rację... I tak miałaś autorko farta, ja umówiłam się widząc foty i nawet zajac ze skype'a a tu przyjechał autobusem, wcześniej mnie zapraszał na piwo le jak przyjechał to powiedział, że wydał wszystka kase na syropy dla córek... ja byłam nastawiona na piwo więc poszłam i postawiłam mu to piwo... a teraz zaprasza mnie na łono natury z kocykiem za miasto bo się chce ze mną seksić... żenada.. juz wiem dlaczego ta kobieta od niego spierdzieliła...

Gość olaff4
powtarzam oj nawet go nie porównam do siebie ..bo ten kolo to totalne dno, ja wieku 21 lat byłam lepiej ustawiona niż on ( miałam sponsora od 16 roku życia ) w tym wieku.i to dzięki swojej zaradnosci ( zdobyłam tytuł największej obciągary w okręgu państw układu warszawskiego) nie mamusi.dlatego troche gardze takimi mieczakami dlatego że nie ma mnie taki z czego sponsorować i przypomina mi mnie musiałam dawać d**y bardzo tanio oklaski dla podszywa :D

Gość ewasolipiwko
a może jest tak, że jest on desperatem, który umówił sie z tobą, bo jesteś na tyle paskudna, że żaden fajny facet nawet nie kliknie w twój marny profil, a ty sie zgodziłaś, bo nie masz szans na nic lepszego??? :D

Gość rybeczkaładna12
ja bym do tego matiza nawet nie podeszła i nei chodzi tu o złoma którym przyjechał,bo jezeli facet w tym wieku nie dorobił sie auta tylko jezdzi babskim samochodzikiem .to stałabym w kolejce po zapomogi. tez omijam łukiem. SORY chłopcy.

Gość rybeczkaładna12
przyjdzie taki wiesniak z gniazdem na głowie i mysli ze wyrwie fajną dupe..ta ich samoocena ich przerosła już dawno, jest tylu przystojniaków w około i dobrze ustawionych ,ze niestety nieudaczniki sa przegrani. i w życiu prywatnym i zawodowym.

Gość rybeczkaładna12
poza tym z pochwy zaczęły mi sie wysypywać znaczki pocztowe, ale jak poszłam do ginekologa to powiedział mi, że to nie znaczki tylko najklejki z bananów

Gość monia6543
PRZEGRALI ŻYCIE I ONI TO WIEDZĄ.CHŁOPY BEZ DOBREJ PRACY MIESZKANIA DOBREGO AUTA? CO ROBILISCIE PRZEZ OSTATNIE 10 LAT?? TYLKO SZCZRZE??

Gość Potrzebuje adwokata
a ty?

Gość monia6543
odwiedzam często pobliską zajezdnię autobusową i proszę do tańca kierowców i mechaników :classic_cool:

Gość qwertyuipplkjh
czy baba jest potrzebna do życia??? ja już dawno założyłem, że żadnych bab. nie dość, że pasożyty i złodziejki, oszustki to jeszcze miejsce w mieszkaniu zajmuja.

Gość asdfsdfds
"czuje zazdrosc...w waszych wypowiedziach. lecę w miasto ze znajomymi pa,,trzynajcie sie i spokojnie , nie dla psa kiełbasa chłopcy" No dobra, na dzis juz starczy tych marzen. I tak grubo zaszalalas ze w ogole napisalas o randce i znajomych. Idz spac bo jutro szkoła na 8.00 i znow bedzie gnebienie.

Gość asdfsdfds
"czuje zazdrosc...w waszych wypowiedziach. lecę w miasto ze znajomymi pa,,trzynajcie sie i spokojnie , nie dla psa kiełbasa chłopcy" No dobra, na dzis juz starczy tych marzen. I tak grubo zaszalalas ze w ogole napisalas o randce i znajomych. Idz spac bo jutro szkoła na 8.00 i znow bedzie gnebienie.

Gość asdfsdfds

"po maturze odrazu wyjechałamz polski . mój płynny angielski mi wystarczy aby osiagnac cos w zyciu." chyba sprzątać mieszkania w londynie :D

Gość majeczka4556
Musze Wam sie do czegos przyznac. Jak bylam mala to mamusia upuscila mnie na posadzkę. Niestety te kocyki sa takie sliskie.

Gość grheherherh
ahahahhah Moge sie zalozyc ze nawet nie bedzie w stanie zdania po angielsku sklecic. Chyba ze poślęczy nad translatorem to moze cos tam wyduka.

ale nawet jak będzie to "za granicą" nie jest to żaden atut. tam wszyscy mówią po angielsku. bez wykształcenia, jedynie ze znajomością angielskiego to można kible szorować albo kelnerować w knajpie. oczywiście na polskie to "kupa kasy" i taka panna jak przyjedzie dwa razy do roku odwiedzić rodzinę to jej się wydaje że co to nie ona. ale nie traktujmy tego poważnie.

Gość ADYS67
PRZEGRALI ŻYCIE I ONI TO WIEDZĄ.CHŁOPY BEZ DOBREJ PRACY MIESZKANIA DOBREGO AUTA? CO ROBILISCIE PRZEZ OSTATNIE 10 LAT?? TYLKO SZCZRZE?? haha dobre,tylko odpowiedzi brak

Gość lola2312
a co maja napisac?? ze w fotele rodziców pierdzieli?myslę ze w iekszosc z nich nawet kiblów nie byli byw stanie szorowac.zero orgumentówz ich strony tylko cisnieniecie jakies pannie której juz tu pewnie nie ma.

Gość lola2312
marni strasznie jestescie.przegraliscie zycie,juz to ktos napisał. nie macie szans na ambitna pannę.bo jestescie słabe jednostki bez ambicji,

Gość grheherherh
Bo co maja odpowiedziec. Myslisz ze kazdy zacznie sie spowiadac bo jakas frustratka zadala pytanie? Ja np. mam dopiero 20 lat i zaczalem dzienne studia. Pracuje tyle na ile mi studia pozwalaja. Chcesz zebym w tym wieku mial juz wszystko? Jak czytam te odpowiedzi nie macie szans na ambitna panne to mi sie smiac chce. Gdybysmy sie spotkali w realu to dopiero by sie okazalo jaka ona rzeczywiscie jest ambitna. Pewnie sie chciala dowartosciowac marna prowokacja.