Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olorinek

Mojaa matura i na jakim kierunku by to sie sprawdzilo

Polecane posty

Dwa lata temu zdawalem mature oblalem matme do poprawki nie podchodzilem bo poco ale teraz mnie jakos naszla na to "chec" i w tym roku ponownie ide zdawalem przedmioty podstawowe z niezlym wynikiem (polski angielski) plus dodatkowo rowniez calkiem niezle biologia z tym ze biologie zdawalem w sumie tylko dlatego ze bylem najlepszy w grupie nawet jakos mnie ten przedmiot nie interesowal ot poprostu bylem dobry bez wysilku chodzilem na konkursy bywalem laureatem wiec byl jakby odgorny "wymog" ze na mature z bioli pojde tylko ze teraz w sumie jak mysle nad studiami jakimis to niewiem nawet na jaki pierunek bym mial isc majac mature podstawowa plus te biologie ogarniacie moze na jakie wydzialy mozna z tym startowac?

a to biola rozszerzona? no to czesc kierunkow na polibudzie najlepiej wejdz na str uczelni w miescie ktorym mieszkasz albo okolicznych i tam masz opisane co gdzie potrzebuja, ale na pewno odpada ekonomia i humanistyczne;p ale moze cos na uniwersytecie medycznym tzn nie medycyna ale moze analityka? zorientuj sie co punktuja na poszczegolnych kierunkach

Gość eurinka
a to problem z tym ze daleko?