Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30stka smutna

Jak odmienić swoje życie?????????????????????????????????????

Polecane posty

Gość 30stka smutna

Co byście zrobili na moim miejscu bo ja mam wrażenie że przegrałam życie. Jak odmienić swój los? Oto jak wygląda moje zycie: Mieszkam z rodzicami,mam 30 lat, zarabiam 1500 zł, mam narzeczonego ale kompletnie się nam nie układa i nie ejstem z nim szczęśliwa. Jestem atrakcyjna podobam się facetom ale jestem niesmiała i zakompleksiona a do tego domatorka i ciężko nawiązuję kontakty.

Gość 30stka smutna
Czy jest tu ktos kto był w podobnie beznajdziejnej sytuacji co ja i odmienił swoje zycie?

Gość zygmund
Jest na to rada... Przestan pić dynaturat

Masz 30 lat i jesteś nieśmiała??? Zakompleksiona? Podobasz się facetom kobieto wykorzystaj to, skończ ze swoim facetem skoro sie wam nie układa... Kurcze mieć takie problemy :D i ty piszesz że przegrałaś życie :D

Gość 30stka smutna
Blondi no niestety taka własnie jestem mimo ze mam 30 lat. Wiem że to może głupie ale mam straszne kompleksy. Nawet to ze mam powodzenie nie zmienia mojego podejscia do własnej osoby.

Gość gość
Popadałam w marazm. Nie chciało mi się nic. Problemy z chłopakiem, rodziną, słabo płatna praca – wszystko mnie dobijało. Czułam się na skraju wyczerpania. Zamówiłam rytuał oczyszczenia energetycznego ze strony http://moc-energii.pl i o dziwo wszystko zaczęło zmieniać się na lepsze. Moja sytuacja poprawiła się pod każdym względem i mam powazne plany życiowe. Mogę powiedzieć że wyszłam z dołka i stanęłam na nogi.

Żeby życie miało smaczek, raz dziewczynka :P, raz chłopaczek :P. x Ale OSZUSTWO, na które chcesz NACIĄGNĄĆ NAIWNYCH, zawsze to samo :(.

Gość gość Natalia
Przykro czytać te słowa nie dlatego ze mieszkasz z rodzicami tylko dlatego, że tak naprawdę nie jesteś szczęśliwa. .. Mialam kiedyś podobnie stąd Cię rozumiem. Należy zawsze pamiętać o sobie, ufać sobie kierować się kompasem wewnętrznego poczucia komfortu i nie bój się ze staniesz się egoistka walcz o swoje szczęście póki jeszcze nie jest za późno. Zapomnij o kompleksach najwyraźniej nie madz motywacji oraz wsparcia dlatego wkrada sie negatywna myśl która burzy wszystko tego chcesz? Zapamiętaj ŚWIAT JEST WSPANIALY DLA OSOBY KTÓRA DOKLADNIE WIE CZEGO OCZEKUJE OD ŻYCIA I PILNIE O TO ZABIEGA.

Gość gość
Wątek z 2012 roku :)