Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cafe Atlantico

Michalak - metamorfoza uczuciowo - osobowościowa.

Polecane posty

Bardzo dobrze Michalak:) czuje że ściemniasz ale ok. Wiec tak ramtatka to jest obiekt Twojego porządania. Pierwsze co musisz zrobić to nie odzywac sie do niej ani razu! przez dwa dni, daj dziewczynie odpocząć od siebie bo nie najlepiej to rozegrałeś, ramtatka to nie jest jakaś mariolka z dyski, tylko powazna kobieta i trzeba sie postarać tak!???

ja wiem co ty chcesz zrobić. ja się mam nie odzywać a w tym czasie ty ją zagarniesz, czyż nie?

ok ale opamietaj się, ona ma Cie dość na razie, nie pozwól by miałą cię dość na zawsze! Gwarantuje Ci że 2 dni dużo dadzą a my tu razem obmyślimy co zrobić by ona się tobą zainteresowała. Jesli nie pójdziesz na to dalsze kroki sa bez sensu. To jak ?

no nie o takie rzeczy mnie tu podejżewasz... Przecież ja dla zabawy odpowiadałem na głupie pytania. To że ona wolała moje odpowiedzi to tylko dlatego że odpowiadałem w miare normalnie. Musiałem wygrac jak zobaczyłem jaką mam konkurencję to aż się zażenowałem... Musisz trochę inaczej sie zachowywac jak chcesz ją zdobyć

nawet powinieneś ale odczekaj trochę ona ma na rzie kiepskie wrażenie co do ciebie. Chcesz miec kobietę? nie wystarczy powiedzieć jej że ją kochasz. Trzeba duuużo więcej wysiłku. O postaciach z III rzeszy pogadamy później...

a ja jest tez normalnie nie znam a cs do niej czuje, no ale to lepiej dla mnie ze jej nie kochasz bo tam na forum mowili ze na siebie lecicie i mnie to trche smucilo :( ale jak ja lubisz a nie kochasz to dobrze.

no bo to miłe chyba, no nie? że ktoś cie kocha. a już w szczeglności jak ja ją kocham :D

Gość 2565478/
mam wrażenie że michalkkk jaja sobie robi nie ma chyba przecież aż takich wariatów w tym sensie ze kochają bez pamięci wirtualnie, bo to chore 🖐️

no wiem, ale od czegoś trzeba zacząć, myślałem że się ucieszy i będzie mnie chciała lepiej poznać, psotkać się no coś takiego...a tu co? śmieją się ze mnie i mówią że sobie jaja robie :( cieszą się z mojego cierpienia...może jestem następnym werterem....;(

No faktycznie jaja se robisz...:D nieźle głupa rżniesz. Ale miałem kiedyś takiego kolegę i pomogłem mu ale ty ewidentnie robisz se jaja:D Hah dobra...

ej dobra pojechałem z tym werterem ale naprawde coś do niej czuje ale ja już nie wiem co mam robić

no i znowu zawaliłem, naprawdę mi sie z nim skojarzyło :( nie moja wina przecież. i jeszcze ty mnie zostawisz.

moje zycie to ciągle porażki, jestem nieudacznikiem. nawet na kafe mi nie wierza. koniec, moje zycie juz nie ma sensu, nie mam nic, totalnie nic

nie moja wina ze mi się niu udaje w zwiazkach. chciałem sie podzielic przemysleniami a ty mnie odtracasz, nie powinno sie tak ranic człowieka

no i zostawiles mnie atlantico ,a myslalem ze mnie rozumiesz...w takim razie ja tez idę, przykro mi ze zle mnie zrozumiales :(, bardzo mi przykro. nie tak miało być, myślalem ze wiesz przez co przechodze. ale widze ze sie mylilem.