Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 565656565656565

co ja mam robić... doradzcie mi

Polecane posty

Gość 565656565656565

chciałabym by ktos spojrzał no to z boku i doradził mi jestem z chłopakiem od 9 miesiecu, nasz związek raczej jest stonowany, zbytnio się nie afiszujemy ale jesteśmy razem... od pewnego czasu mam problem, niby głupi ale wszystko psuje, mamy kontakt telefoniczny, esy, gg, i od pewnego czasu jak skonczy mu się karta to nie doładowuje tel bo po co skoro ma firmowy, oczywiscie kozysta z niego ale nie do mnie.... nigdy na esa mi nie odpisze wiec nie pisze do niego, starałam sie nie wywierac na nim presji wielokrotnie mu mówiłam by doładował telefon ale bez skutku wiec powiedziałam ze ja nie bede miała neta, i ostatnio to poskutkowało na nastepny dzien kupił karte i doładował a teraz nie oddzywamy sie 4 dzien no bo on nie ma na koncie a ja nie mam neta dobija mnie to, tak siedzie i rozmyslam o tym, on nie widzi problemu dzisiaj chwilkę rozmawialismy na gg,zastanawiam się czy wogule nas związek na przyszłośc... skoro jemu nie zalezy na tym kontakcie, nie stara się ani nic, nie mam neta to nie mam on o tym wie... kocham go i mnie to dobija a po nim to raczej spływa... nie wiem czy jest świadomy że związek sie rozleci bo ja zastanawiam się czy nie zakończyć tej farsy, po co byc razem skoro mu kompletnie na mnie nie zależy, ja nie odpuszcze z netem bo on potrafi miesiac czasu nie miec nic na koncie, juz wole to zakończyć bo przynajmniej wiem teraz jak mu zalezy na nas na tym związku co ja mam robić proszę o jakieś radu

Gość LaliaEu
jeżeli uważasz że tak będzie ci lepiej to to skoncz.

Gość miła z sercem na dłoni
hej ile macie lat?

Gość Tomekkkk
Widujecie sie normalnie w realu? Nie masz problemu zeby sie znim normalnie umawiac?

Gość 565656565656565
a co to ma za znaczenie ile mamy lat, jesteśmy dorosłymi ludzmi po 20 tak uważam, że bede się z tym meczyc... po co sie oszukiwać, że moze nie ma czasu, że nie ma czasu kupic karty itd to sa głupie mysli, po których człowiek sie oszukuje próbuje to sobie poukładac w głowie by nie podjąć pochopnej decyzji, myślałam ze bedzie walczył jak ja zamilkne, starał się jakoś ale jakoś to po nim spłyneło przykro mi z tego powodu... nie dopuszczał do siebie takich myśli, ale msze w końcu nie jestem osobą która daje sobie w kasze dmuchać i dlatego muszę podjąć jakaś decyzje

Gość 565656565656565
ta sytuacja z milczeniem trwa dopiero 4 dni, wczesniej codziennie mieliśmy kontakt, a jak on nie miał nic na karcie to był net, tak spotykamy się raz w tygodniu

Gość Tomekkkk
Chesz rzucic chlopaka bo nie wydzwania do Ciebie ? Ile Ty masz lat, 15 ?

Gość LaliaEu
Nie lubie takich tekstów że nie dam sobie w kasze dmuchać

idź Ty kobieto pogadaj z nim szczerze czy ten związek jest dla niego ważny czy zależy mu takie gdybanie to nic dobrego nie wróży

Gość 565656565656565
nie chce go rzucić bo ineteresuje się mną nie mamy kontaktu od 4 dni i po nim to spływa, zagadał na gg bo byłam dostępna i tylko tyle co słychca są różne sposy na to by się skontaktować jak nie ma nic na karcie chodzi o to że sie mną nie inetersuje, nie zalezy mu na tym byśmy mieli kontak czytaj uważnie i wyciągaj wnioski

no to go zostaw po co Ci taki facet co ma Cię w dupie chłopak ma ponad 20 lat i co on myśli

Gość 565656565656565
dlatego mam wątpliwości czy dobrzemyśle nie chce nic pochopnie podejmować decyzji bo jestem roztrzesiona i mysle nie racjonalnie zagadał tutaj by się dowiedzieć co wy o tym sadzicie czy dobrze mysle i dobrą chce podjąc decyzje

zostaw go jak mu będzie zależało to udowodni to

Gość niemiła z penisem na dłoni
Stuknij sie w łeb, umów sie znim, pogadaj, zrob loda, i bedzie ok !

Gość 565656565656565
coraz częściej myśle o tym by sie znim rozstać myslałam ze on bedzie sie starał, udowodni mi ze mu zalezy na mnie na naszym kontakcie, na tym by dalej byc razem a on poprostu przyjoł do wiadomosci ze nie mam kontaktu i zyje jakby nigdy nic się nie stało

Gość Tomekkkk
Wolalabys goscia ktory za Toba ciagle lata i non stop pisze?

Gość 565656565656565
wolałabym by sie mną interesował i mu zależało na tym by był ze mną, starał sie o nas związek a takim zachowaniem niesttey pokazuje ze mnie olewa i ma gdzieś

dla mnie to parodia , 1zostaw go 2 pogadaj o tym 3 pokaż mu co może stracić Trzy opcje Twój wybór nie znam Twojego chłopak trudno mi powiedzieć co najlepsze, albo sprawdź go z innego nr jako jakaś dziewczyna zbajeruj zobaczymy jak się zachowa

Gość miła z penisem w buzi
Lodzika !

Gość Tomekkkk
Napisz mu ze musicie powaznie porozmawiac, jesli Cie oleje to go piernicz..

miła z penisem w buzi Lodzika ! daj ludzim żyć

Gość 565656565656565
3 warian odpada, nigdy nie robiłam czegoś takiego i nie bede chyba ze mnie sytuacja do tego zmusi, a tak to nie jaz nim nieraz juz rozmawiałam na ten etmat on nie widzi problemu, ale kiedyś jeszcze sie starał, niby były rozmowy przez gg ale trwały z 2 godziny teraz góra poł a ostatnio wcale rozmowa nic nie da wymiguje sie praca, zmęczeniem, to choroba itd zastanawiam sie nad tym by poprostu zamilkąc skoro tak milcze, ja nie bede sie tylko starać o nas związek, ja tez uważam ze to jakaś farsa jest ale nie można wszytskiego pobłażąć bo potem jest coraz gorzej, trzeba tez tupnąc i podjąc meska decyzje

masz rację w zupełności latać koło faceta jak głupia to przegięcie. Nie odzywaj się do niego też zobaczysz czy może to poskutkuje

Gość hejka..
a co to znaczy, że "nie afiszujemy się zbytnio "??? Skoro nie chce się Twojemu facetowi doładować karty, to może niech za przeproszeniem ruszy tyłek i się do Ciebie wybierze?

Gość 565656565656565
widzisz milcze od soboty, byłam na gg ale na niewidoku, nie pisałam nic, specjalnie wziełam się na dostepny zobaczyc czy zagada czy nie, zagadał co tam słychac, zapytałam go sie dlaczego milczy powiedział ze nie milczy i wie ze nie mam neta, chciaż bywam na fb i na gg moze on chce mnie wyczuc sprawdzić jak ja bede reagować, moze jest zbyt pewny siebie, wie ze ja i tak nie odejde nie wiem ale ja teraz zamilke i nie odezwe sie, bedą świeta trudno jakoś to przeboleje ale tak dalej nie moze byc, nie pozowle na to by mnie nie szanował i miał gdzies, wole się rozstać niż tkwić w takim związku

widać jednak że nie jestes stanowcza albo to albo to

Gość 565656565656565
chodzi o to że podchodzimy do tego związku z rezerwą, obydwoje jesteśmy po przejściach, i na całego się nie afiszujemy, motylki i te sprawy, co prawda ja go kocham i o on mnie tez ale jest dystan z obydwu stron

Gość kikiikikikikiikikk
miałam kiedyś podobną sytuację z facetem. Na początku spotkania, telefony, a po paru miesiącach mimo moich starań (nieprzesadnych ) ograniczenie kontaktu, niekiedy cały dzień bez odzewu. To nie mija! Wrecz przeciwnie. O ile wiem, od tego kolesia każda następna dziewczyna odchodziła i argumentowała "masz w dupie, nie starasz się ".. No ludzie, związek, to nie tylko internet i telefon!!!

Gość 565656565656565
bo nieraz niestety emecje biorą góre, jestem raczej osoba która potrzebuje stabilności, przytulenia, dobrego słowa i mi poprostu tego brakuje.... tesknie za tym i sama sie oszukuje

Gość 565656565656565
spotykamy sie rozmawiamy, ale gdy się nie widzimy jakiś kontakt powiniem byc, a jak widac u nas tego nie ma